"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Γιορτή Ανθοκομίας στον Αμπελώνα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με πρωτοβουλία του Δήμου Τυρνάβου σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΤ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί φέτος η 4η Γιορτή Ανθοκομίας στον Αμπελώνα, στο Άλσος του Αγίου Γεωργίου, από τις 12 έως τις 14 Απριλίου.

Για τη Γιορτή της Ανθοκομίας Αμπελώνα τίθενται και φέτος δύο στόχοι: Πρώτος, να γίνει ένας ακόμη θεσμός στον Αμπελώνα και δεύτερος, η αναγνώρισή της από την κοινωνία, ώστε να αποτελέσει ένα «κέντρο επιχειρηματικότητας» για όσους θέλουν να αντιδράσουν δυναμικά στην οικονομική κρίση.

Ως δημόσιος φορέας ο Δήμος έχει το ειδικό βάρος και τις υποδομές να βοηθήσει κυρίως αυτούς που είναι στο ξεκίνημά τους και δεν έχουν τα κεφάλαια να επεκταθούν άμεσα.

Για να εφαρμόσει αυτή τη νέα στρατηγική δημόσιας προσφοράς, ο Δήμος Τυρνάβου έχει δρομολογήσει τις παρακάτω ενέργειες:

* Παραχωρεί τον χώρο δωρεάν στους εκθέτες, όπως και τη φύλαξη του χώρου και τον εξοπλισμό σε ομπρέλες, τραπεζάκια, καρέκλες, κιόσκια και φωτισμό, τη διαφήμιση του γεγονότος με αφίσες, πανό και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης.

* Προσκαλεί όλους τους φυτωριούχους, ανθοπαραγωγούς, εμπόρους και βιοτέχνες ειδών κήπου αλλά και επαγγελματίες ή επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το αντικείμενο να έρθουν σε επαφή με τους ανθρώπους του Δήμου μας και να λάβουν μέρος στη γιορτή ή αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα φέτος, να επισκεφτούν τον χώρο και να είναι μαζί μας την επόμενη φορά.

Το πρόγραμμα της Γιορτής εμπλουτίζεται με παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις, όπως ποδηλατικός γύρος της πόλης, λαϊκά παραδοσιακά έθιμα, χορευτικά, διαγωνισμοί, που θα προσδώσουν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα σε κάθε μία ημέρα της διοργάνωσης.

Είσοδος ελεύθερη. Ώρες λειτουργίας:

-Παρασκευή 12 Απριλίου: 11.00 – 14.00 και 17.00 – 21.00

-Σάββατο 13 Απριλίου: 11.00 – 21.00

-Κυριακή 14 Απριλίου: 11.00 – 21.00

Η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από γεωπόνους του Δήμου, την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα κ. Τασούλα Νταλαμπέκα, τη δημοτική σύμβουλο κ. Ρούλα Σουρλαντζή – Ζαχαράκη και την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών κ. Τούλα Μουγδή ενώ θα προταθούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι και όσες βραβεύτηκαν στον περσινό διαγωνισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης