"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17 C
Trikala

Γιώργος Αποστολάκης: Τα μοναστήρια μας βοηθάνε πάρα πολύ, το δείχνουν με την προσευχή τους, μας αγαπάνε και τα αγαπάμε.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την πρώτη του συνέντευξη ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος ΝΙΚΗ έδωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6  ο επίτιμος αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Γιώργος Αποστολάκης :

« Είναι κάτι που ούτε εγώ το περίμενα, η ιστορία όμως τρέχει, αλλάζουν οι καταστάσεις και να που έχει έρθει έτσι η κατάσταση. Δέχθηκα λοιπόν την τιμητική πρόταση του πατριωτικού κόμματος Νίκη, να είμαι στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας. Αποδέχθηκα αυτή την πρόταση, και συντάχθηκα με τους λοιπούς υποψηφίους της Νίκης.

Ακούγονται πάρα πολλά για εμάς, τα περισσότερα ψευδή. Και αυτό γιατί χαλάμε τη ‘σούπα’ σε επαγγελματίες της πολιτικής και της κομματοκρατίας. Δεν είμαστε ούτε φερέφωνα ούτε όργανα κανενός κόμματος και καμιάς οργάνωσης,  είμαστε άνθρωποι της καθημερινής δουλειάς, με αρχές και πιστεύω.

Είναι αλήθεια ότι διάκεινται ευνοϊκά προς εμάς πολλοί πνευματικοί άνθρωποι του εκκλησιαστικού χώρου, και από μοναστήρια και από μητροπόλεις. Δεν είμαστε όμως κόμμα κάποιας μητρόπολης, κόμμα πιστών ανθρώπων είμαστε, αυτή την ιδιότητα μας δεν την κρύβουμε.

Τα μοναστήρια μας βοηθάνε πάρα πολύ, το δείχνουν με την προσευχή τους, μας αγαπάνε και τα αγαπάμε. Πέρα από την προσευχή όμως, θα πούνε κι ένα καλό λόγο στους γνωστούς τους για το κόμμα Νίκη.

Είναι πρωτόγνωρο για μένα το θέμα της Βουλής, και ομολογώ πως με καρδιοχτύπι το προσμένω. Και συγκεκριμένα, ενδέχεται να προεδρεύσω και στην ερχόμενη Βουλή, καθώς η Νίκη δικαιούται μια από τις θέσεις αντιπροέδρου.

Πρωτίστως βέβαια θα ήθελα να βοηθήσω συνολικά την κοινωνία και ιδιαίτερα τα Τρίκαλα. Αυτό που λέω στους συμπολίτες μου είναι ότι αν η Νίκη μπει στη Βουλή, θα είμαι ο πέμπτος τρικαλινός βουλευτής και θα συνταχθώ να βρούμε λύσεις για τα προβλήματα του τόπου. Είναι κάτι που συμφέρει τα Τρίκαλα, να έχουνε και έναν ακόμα βουλευτή.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης