"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Γιώργος Ηλιάδης: Eίμαστε ενωμένοι, δυνατοί και αποφασισμένοι να δώσουμε τη μάχη για την παράταξη και τη χώρα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τα διαχρονικά «ποτέ» του ΠΑΣΟΚ που οριοθετούν τη διαχρονικά σταθερή και υπεύθυνη πορεία της χώρας και εγγυώνται τη θεσμική λειτουργία του κράτους, ανέδειξε στην ομιλία του στην κοπή της πίτας της κομματικής οργάνωσης στην Καλαμπάκα o Γιώργος Ηλιάδης.

Ο υποψήφιος βουλευτής του Πασοκ καταχειροκροτούμενος από τους συντρόφους του ανέφερε: «Ποτέ ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα συνεργαζόταν με τον Καμμένο. Ποτέ ο Κώστας Σημίτης δεν θα λειτουργούσε αντιθεσμικά επιχειρώντας να φιμώσει τα ΜΜΕ. Ποτέ ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα έβαζε τη χώρα σε περιπέτειες διακυβεύοντας την παραμονή της στην Ε.Ε. Ποτέ ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα διανοούταν να ερμηνεύσει κατά το δοκούν το Σύνταγμα. Ποτέ η Φώφη Γεννηματά δεν θα έβαζε την ΕΥΠ να παρακολουθεί τους συνεργάτες της υπονομεύοντας την ίδια τη Δημοκρατία».

Καταλήγοντας υπογράμμισε: «Το 2023 είναι ένα εκλογικό έτος τόσο ως προς τις εθνικές εκλογές όσο και ως προς τις αυτοδιοικητικές που έπονται. Θα πρέπει αυτό το έτος να μας βρει ενωμένους, δυνατούς και αποφασισμένους να δώσουμε τη μάχη για την παράταξη και τη χώρα όπως κάνει ο πρόεδρός μας Νίκος Ανδρουλάκης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης