"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

Γιώργος Μαργαρίτης : Το Τρικαλινό «θηρίο» ξαναχτύπησε με 3η θέση παγκοσμίως

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έχει πείσμα και στόχους τους οποίους με επίπονη προσπάθεια και ατελείωτες ώρες προπόνησης τους πετυχαίνει. Πάντα με την υποστήριξη πρωτίστως της οικογένειάς του και του προπονητικού team.

Ο λόγος για τον Τρικαλινό αθλητή Bodybuilding Ίλαρχο (Λοχαγό) Γιώργο Μαργαρίτη.

Ο Γιώργος κατέκτησε την 3η θέση στο Παγκόσμιο που έγινε στην Αθήνα και τη 2η θέση (δείτε πως παρακάτω) στο Πανελλήνιο που έγινε συγχρόνως.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1ος ΑΓΩΝΑΣ: -2016 ΕΟΣΔ Πανελλήνιο Κύπελλο

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: -2η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. (και όλοι είδανε πως αδικήθηκε κιόλας! Ήτανε για πρώτος.) στην κατηγορία: Classic Bodybuilding!!!

-2ος ΑΓΩΝΑΣ: -2016 IFBB ATHENS DIAMOND CUP!!! (Ο μεγαλύτερος διεθνής αγώνας ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ που έχει λάβει ποτέ χώρα στην Ελλάδα. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: -3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ!!!!

Η απόλυτη δικαίωση… γιατί ο πρώτος του πανελλήνιου της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου, ήρθε 5ος!

Ο Γιώργος Μαργαρίτης είναι αθλητής από την Πύλη Τρικαλων, μόνιμος στρατιωτικός (Λοχαγός στο βαθμό), που υπηρετεί στον Προβατώνα, Αλεξανδρούπολη του Ν. Έβρου.

Αγωνίζεται από το 2010, με πρώτη συμμετοχή στην κατηγορία Body Fitness στο Πρωτάθλημα της WABBA το 2010 όπου κατέκτησε την 2η θέση.

Στο Πανευρωπαϊκό της WABBA που ακολούθησε κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία Fitness. Συνέχισε τους αγώνες το 2011 παίρνοντας την 3η θέση στο Πρωτάθλημα της WABBA.

Κατόπιν συμμετείχε στο Παγκόσμιο της WABBA στην Βουδαπέστη. Επανέρχεται το 2014 στο Mr Κρήτη της WABBA όπου κερδίζει την 1η θέση, -όπως και στο Πρωτάθλημα της WABBA!!

Επανέρχεται δυναμικά το 2016 , τον Ιούνιο, και κερδίζει την κατηγορία Classic Bodybuilding +1.80 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΟΣΔ! Συνεχίζει το Νοέμβριο, και παίρνει τη 2η θέση στην κατηγορία Classic Bodybuilding +1.80 στο Πανελλήνιο Κύπελλο της ΕΟΣΔ!

Και συμμετέχει στο IFBB ATHENS DIAMOND CUP που θεωρείται ίσως ο πιο δύσκολος αγώνας παγκόσμιου επιπέδου.

Μερικές από τις αγωνιστικές συμμετοχές του Γιώργου Μαργαρίτη :

2010 WABBA Πρωτάθλημα 2η θέση 2010 WABBA Mr Europe 3η θέση 2011 WABBA Πρωτάθλημα 3η θέση 2011 WABBA World Championships 2014 WABBA Mr Kρήτη 1η θέση 2014 WABBA Πρωτάθλημα 1η θέση 2014 WABBA World Championships 2016 ΕΟΣΔ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 1η θέση Classic BB +1.80

Οι τελευταίες επιτυχίες του Μαργαριτη Γεωργίου ειναι: -2016 ΕΟΣΔ Πανελλήνιο Κύπελλο: 2η θέση Classic BB +1.80 -2016 IFBB ATHENS DIAMOND CUP: 3η θέση Classic BB +1.80

margaritis-bodybuilding-5

Με τον προπονητή ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΥΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟ

margaritis-bodybuilding-1

Με τον δεύτερο του παγκόσμιου.

margaritis-bodybuilding-2

Με τον πρώτο και τον δεύτερο του παγκόσμιου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης