"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Γιώργος Τσίπρας από τα Τρίκαλα: Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση συνεχίζουμε την πορεία μας για νίκη στις εκλογές

lafarm

Σχετικά άρθρα

Tην αισιοδοξία για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές όποτε κι αν τις αποφασίσει ο κ. Μητσοτάκης, εξέφρασε από τα Τρίκαλα ο Γιώργος Τσίπρας.

Το σήμα αυτό στέλνει, μέσω της TrikkiPress ενώ προειδοποιεί ότι επαπειλείται «κοινωνική τραγωδία εάν τυχόν σχηματίσει κυβέρνηση η ΝΔ».

Είμαστε πανέτοιμοι – τόνισε – να αντιμετωπίσουμε τα συμφέροντα που εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία τα οποία θα δώσουν λυσσώδη μάχη για να μην χάσουν την εξουσία.

O Γιώργος Τσίπρας επισκέφθηκε τα Τρίκαλα στο πλαίσιο κοινωνικής εκδήλωσης όπου ήταν καλεσμένος ενώ στην παρακάτω εικόνα είναι με τον Τρικαλινό στρατηγό ε.α. Χρήστο Πουλιανίτη.

Σε δηλώσεις του υπογράμμισε: “Οι εκλογές όποτε και αν γίνουν πρέπει να φέρουν μια μεγάλη πολιτική αλλαγή. Αλλαγή για την μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία. Για κοινωνική δικαιοσύνη, βιώσιμη παραγωγική ανάπτυξη, διεκδικητική εξωτερική πολιτική. Η κατάργηση των αντιλαϊκών νόμων της ΝΔ με πρώτο τον πτωχευτικό κώδικα, η επαναφορά στο δημόσιο τομέα κρίσιμων Οργανισμών, η ενίσχυση των αγροτών και των πιο παραγωγικών κλάδων, είναι ζήτημα επιβίωσης για τη χώρα”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης