"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15 C
Trikala

Γιώργος Φλωρίδης από τα Τρίκαλα : Κανείς δεν κατάλαβε γιατί έκανε κόμμα ο Παπανδρέου

lafarm

Σχετικά άρθρα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων πραγματοποίησε την επίσημη προεκλογική συγκέντρωση στα το ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ το απόγευμα του Σαββάτου. Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο επί κεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του κόμματος και πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Στην ομιλία του ο κ. Φλωρίδης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ το 2010 κληρονόμησε μια δύσκολη κατάσταση από τη κυβέρνηση Καραμανλή και επωμίστηκε το κόστος να σώσει τη χώρα από τη χρεοκοπία. Σε αντίθεση ο Σαμαράς τότε ακολουθούσε λαϊκίστικη αντιμνημονιακή πολιτική χωρίς να επωμισθεί το βάρος της ευθύνης.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Αναφερόμενος στο κόμμα του Γ. Παπανδρεου είπε ότι θεωρεί ακατανόητη τη διασπαστική συμπεριφορά του γιατί αυτά τα πέντε χρόνια, είτε ήταν πρωθυπουργός είτε ήταν απλός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Παπανδρέου δεν διαφοροποιήθηκε ούτε μία φορά από τις αποφάσεις που πήρε το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ τώρα κάνει ένα νέο ξεκίνημα, είπε ο Γ. Φλωρίδης , χωρίς τα βαρίδια της συγκυβερνησης με τη δεξιά και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο ρυθμιστής των εκλογών και εγγυητής της σταθερότητας της χώρας μετεκλογικά.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης