"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.3 C
Trikala

“Γκρίζες” Τρικαλινές ζώνες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Aρχίζουν τα όργανα …. και στην τοπική Νέα Δημοκρατία . Ήδη ο κ Γιώργος Τσίγκας με ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με μια τσεκουράτη δήλωση αναφέρει :

Αποσυμφόρηση των νησιών σημαίνει εποικισμός όλης της χώρας ! Κανένας παράνομος μετανάστης στη Θεσσαλία” .

Ας κάνουμε λίγη υπομονή να δούμε τι θα περιέχει το υπό κατάθεση στην Βουλή νομοσχέδιο Χρυσοχοίδη (άλλος δημοκράτης κι αυτός!).

Γιατρέ μου χορέψτε ένα βαλς με τον Όρμπαν και τον Σαλβίνι …

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Γιώργος εκφράζει το κοινό αίσθημα τηςσυντριπτικής πλειοψίας του λαού,με θέσεις καθαρά πατριωτικές.Πρέπει όλοι να αντισταθούμε στην επιχειρούμενη άλωση και Ισλαμοποίση της Ελλάδος.Οι νεοταξίτικες πρακτικές του Σόρος και των συνοδοιπόρων του εναντίον της χώρας μας και της Ευρώπης πρέπει να απαντηθούν με ενότητα και αποφασιστικότητα.

  2. Αυτός ο “Σόρος και οι συνοδοιπόροι του ” είναι σαν τον κακό μας τον καιρό που φταίει για όλα.
    Λες και δεν υπάρχουν πόλεμοι, αυταρχικά βίαια καθεστώτα, εμφύλιες συγκρούσεις, οικονομική εξαθλίωση, ανέχεια, φτωχιά…αλλά υπάρχουν οι “Σοροι” που παίζουν monopoly.

    Από τη στιγμή που κρίσιμα ζήτημα όπως προσφυγικό και μεταναστευτικό αποδίδονται σε αστικούς μύθους, θεωρίες συνωμοσίας και λοιπά σύνδρομα καταδίωξης, είναι προφανές ότι δεν βρεθεί εύκολα βιώσιμη λύση.

    Αναμφίβολα η είσοδος μεγάλου αριθμού ατόμων σε μικρό χρονικό διάστημα σε μια κοινωνία είναι μια προβληματική κατάσταση, είναι μια “βίαιη” ποσοτικά και χρονικά μεταβολή και πάντα δυσλειτουργική ειδικά ΄ταν απουσιάζει σχέδιο, οργάνωση και σεβασμός και για τα 2 μέρη της εξίσωσης.

    Ενημερωτικά, η επόμενη άμεση “πρόκληση” του δυτικού κόσμου είναι η μετανάστευση που θα προκληθεί από την κλιματική αλλαγή και τις συνέπειες της.
    Η Ελλάδα και ειδικά η Θεσσαλία, θα πληγούν σημαντικά .
    Η ερημοποίηση των εδαφών της Θεσσαλίας και η υφαλμύρινση του υδροφόρου ορίζοντα της, δεν θα κάνουν τόσο φιλόξενο τόπο τον τόπο μας.
    Ελπίζω να μην προκύψει ανάγκη μεταναστευσης για εμάς ή τα παιδιά μας, αλλά αν προκύψει εύχομαι να μην μας υποδεχθούν εκεί που θα πάμε υπερπατριωτες οικοδεσπότες με σύνδρομα καταδιώξεις που θαρρούν πως το χώμα και ο ουρανός σε αυτό πλανήτη τους ανήκει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης