"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.3 C
Trikala

Γκόρντον Ράμσεϊ: Το road trip στα Μετέωρα και οι καλόγριες – Δείτε βίντεο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο νέο βίντεο από το οδοιπορικό του διάσημου σεφ με τους φίλους του στην Ελλάδα τρώνε πρωινό μαζί με μοναχές σε μοναστήρι και απολαμβάνουν τη μαγική θέα

Ένας απολαυστικός Γκόρντον Ράμσεϊ  παραδίδει μαθήματα για το πως πρέπει να είναι μια εκπομπή μαγειρικής που ξεφεύγει από τα στερεότυπα μαζί με τους δύο κολλητούς του, τον Τζίνο και τον Φρεντ.

Στο δεύτερο επεισόδιο του νέου του σόου ο διάσημος σεφ που ήρθε το καλοκαίρι στη χώρα μας για γυρίσματα στα νησιά, την Αθήνα και σε ξεχωριστά μέρη της ελληνικής περιφέρειας ταξιδεύει στα Μετέωρα.

Οδηγεί ένα παλιό VW Transporter που θαρρείς ότι «δραπέτευσε» από τη δεκαετία του ‘70, στολισμένο εσωτερικά με ελληνικές σημαιούλες και φτάνοντας στην Ιερά Μονή Ρουσάνου, τους τρεις φίλους υποδέχονται τρεις καλόγριες.

Ο Γκόρντον έχει δώσει οδηγίες στον Τζίνο να συμπεριφέρεται κόσμια και τον αναγκάζει να κουμπώσει το πουκάμισο του μέχρι το λαιμό ενώ οι μοναχές τους πηγαίνουν για να φάνε πρωινό σε ένα τραπέζι με εκπληκτική θέα.

Βγάζοντας προς τα έξω την εικόνα ενός γνήσιου τζέντλεμαν ο Ράμσεϊ παρακαλάει τις τρεις καλόγριες να καθίσουν πρώτες αλλιώς «η μαμά μου θα με σκοτώσει».
Στο πρωινό ο Τζίνο δεν κρατιέται και λέει ένα ανέκδοτο παρά το απαγορευτικό του διάσημου σεφ και όταν οι μοναχές χαμογελάνε ο Γκόρντον τις ικετεύει να μην του δίνουν θάρρος.

Στα τελευταία λεπτά της κινηματογράφησης οι τρεις φίλοι ενθουσιασμένοι από το μέλι που δοκίμασαν στο πρωινό, επισκέπτονται τα μελίσσια που διατηρούν οι μοναχές και το δοκιμάζουν από την κερήθρα.

protothema

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης