"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Γλύτωσε το “πατατράκ” ο ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ – απελπιστική εμφάνιση

lafarm

Σχετικά άρθρα

sportrikala: Το παιχνίδι ήταν στις καθυστερήσεις και ο Απόλλων Λάρισας με το γκολ του Γκουτρουμπή από το 79’ προηγούνταν με 0-1 και στην εξέδρα είχαμε ομορφιές.

Οι περισσότεροι φίλαθλοι έβριζαν τον Γράφα, κάποιοι καταφέρθηκαν εναντίον του Αίβάζογλου ο οποίος απάντησε και κάποιοι άλλοι τα είχαν με τους παράγοντες του Απόλλωνα Λάρισας.

Πηγαίναμε για μεγάλο χαμό όταν ο Καπός επέφερε την ειρήνη ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις τον Απόλλωνα Λάρισας με ένα ασύλληπτο σουτ στο 94’!!!

Καλά βέβαια τα ηρωϊκά και τα πάμε όλοι μαζί στο γήπεδο αλλά η εικόνα των Τρικάλων παρά τις κάποιες προσθήκες μπορεί να χαρακτηριστεί από απελπιστική έως τραγική!

Παρά το γεγονός ότι οι νέοι επενδυτές  έβαλαν κάποια λεφτά, αποδείχτηκαν εγκληματικά άσχετοι όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό με την ευθύνη βέβαια να βαραίνει και τον Θωμά Γράφα.

Τι σόι μεταγραφικός σχεδιασμός είναι αυτός που δεν αποκτήθηκε ούτε ένας μέσος με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι κομμένη στα δύο είναι άγνωστο. Και οι παίκτες που ήρθαν οι περισσότεροι έχουν αποχή αρκετό καιρό από τα γήπεδα όπως φάνηκε και σήμερα με τον Ντιαλό αλλά όπως φαίνεται και από το γεγονός ότι πολλοί εκ των νεοαποκτηθέντων δεν ήταν καν στην αποστολή.

Κακή η διαιτησία του κ.  Καραντώνη (Ημαθίας) που ήταν φανερό ότι μαζί με τον επόπτη είχε στοχοποιήσει τον ΑΟΤ κάτι που εκνεύρισε τους πάντες. . Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μαρκόφσκι, Γκότοβο Συμελίδη, Τριανταφυλλάκο, Σμυρλή  των Τρικάλων και Χατζή, Λούκα Ράμος, Κουρτεσιώτη του Απόλλωνα Λάρισας.

Βοηθοί: Παγουρας (Βοιωτίας), Δελλής (Βοιωτίας)

ΑΟ Τρίκαλα (Θωμάς Γράφας): Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης (44’ Γκουγκούδης), Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης, Καπός, Μαρκόφσκι (75’ Λάσκαρης), Σμυρλής (80’ Τσιμίκας)

Απόλλων Λάρισας: Ματζάρης, Σκούπρας, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Τασιούλης (88’ Μπιμαϊ), Σουλιώτης, Καρατάσιος, Πολέτο (81΄ Λίταινας), Λούκας Ράμος, Λουκάο, Μαρκολίνο (71’ Γκουτρουμπής)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης