"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Γραφείο Δημάρχου Μετεώρων: Δύναμη Ευθύνης = Πολιτική κατάπτωση

lafarm

Σχετικά άρθρα

Για άλλη μια φορά η παράταξη «δύναμη ευθύνης », χωρίς κανένα ίχνος συναίσθησης της θέσεώς της, προσπαθεί να παραπλανήσει τους δημότες μας, θυσιάζοντας και το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας που τους είχε απομείνει . Αναφέρεται σε μια « Απόφαση – Κόλαφο » της αποκεντρωμένης ρίχνοντάς μας ευθύνες, την στιγμή που υπήρχε νομοθετικό κενό.

Σκοπίμως, παρερμηνεύοντας την απόφαση της οικονομικής επιτροπής που μιλούσε για διενέργεια σχετικού διαγωνισμού μας κατηγορούν για απευθείας ανάθεση έξι εκατομμυρίων ευρώ διαστρεβλώνοντας ακόμα και το ίδιο το Σύνταγμα του Κράτους.

Πριν σκεφτεί και αναφέρει την λέξη «εκχώρηση» μήπως θα πρέπει να αναρωτηθεί τί έγινε την πενταετία διακυβέρνησή της; Ποιός εκχώρησε τα τέλη καθαριότητας; Ήταν κακό που έγινε; Ποιος υποθήκευσε αλήθεια τον Δήμο Μετεώρων; Ποιος ζητιάνευε και ζητιανεύει μέσω κομματικών « γνωστών » ;

Σκάνδαλο λοιπόν είστε εσείς και οι παρατρεχάμενοι σας που η μόνη σας ανησυχία είναι να μην πετύχουμε με έργα ανάπτυξης που όχι μόνο δεν θα υποθήκευαν το μέλλον του Δήμου αλλά θα έδιναν πνοή και θα κατέταζαν τον Δήμο μας σε ένα από το πρώτους της Χώρας σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας, άρα και πόρων.
Είστε επίτηδες κοντόφθαλμοι και συνεπώς επικίνδυνοι. Το αποδείξατε από την αρχή με καταγγελίες, προσφυγές και οποιοδήποτε δόλιο μέσο, με μοναδικό σκοπό το μικροπολιτικό όφελος.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης