"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Γριζάνο Φαρκαδόνας: Σκύλος φύλακας – άγγελος λίγο πριν από τον σεισμό

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η αντίδραση ενός σκύλου, του πιο πιστού φίλου του ανθρώπου, φαίνεται ότι αποδείχθηκε σωτήρια για μέλη μιας οικογένειας από το Γριζάνο του Δήμου Φαρκαδόνας, λίγη ώρα πριν από την ισχυρή σεισμική δόνηση των 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης με επίκεντρο την περιοχή της Ελασσόνας.


Ο Άλεξ, το σκυλί της οικογένειας του Ιωάννη Κακαδιάρη, όπως ο ίδιος μας εξιστόρησε, μπήκε στο σπίτι ελάχιστα λεπτά πριν από την εκδήλωση του σεισμού. “Γαύγιζε πολύ έντονα όταν μπήκε μέσα… και συνέχισε να με τραβάει από το πόδι, δαγκώνοντας το παντελόνι μου… λες και ήξερε τί θα ακολουθήσει…, βγάζοντάς μας κυριολεκτικά από το σπίτι…”, μας λέει χαρακτηριστικά ο 59χρονος οικογενειάρχης.

“Έτσι καταφέραμε και δεν πάθαμε κάτι…”, συμπληρώνει, αφού εκτός από τον ίδιο, στο σπίτι βρισκόταν εκείνη την ώρα η σύζυγός του και ένα από τα δύο ανήλικα παιδιά του.
Η κύρια κατοικία του Ιωάννη Κακαδιάρη έχει ήδη σημανθεί με το κίτρινο χρώμα, δηλαδή έχει χαρακτηριστεί προσωρινά ως μη κατοικήσιμη, έως ότου επανελεγχθεί λεπτομερώς από μηχανικούς, όπως και άλλα 50 περίπου σπίτια στο Γριζάνο του Δήμου Φαρκαδόνας στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Ωστόσο, παρά τις δύσκολες ώρες που περνά, όπως και όλοι οι πληγέντες της ευρύτερης περιοχής, ο ίδιος νοιώθει ευγνώμων για το… 5ο μέλος της οικογένειάς του, τον τετράποδο Άλεξ, που η οικογένεια έχει συντροφιά για περισσότερα από τρία χρόνια.

ΕΡΤ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης