"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Γυμναστική: Στο Παρίσι η επανεμφάνιση του Πετρούνια

lafarm

Σχετικά άρθρα

Από το Παρίσι αρχίζει για τους Έλληνες αθλητές της ενόργανης γυμναστικής η αντίστροφη μέτρηση για το προσεχές Προολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Στουτγκάρδης, αφού μέσα από την συμμετοχή τους στο παγκόσμιο Τσάλεντζ Καπ της γαλλικής πρωτεύουσας, το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου, θα αξιολογήσουν τις δυνάμεις τους ενόψει του κομβικού αγώνα που ακολουθεί.

Για τη Γαλλία αναχωρούν σήμερα οι Λευτέρης Πετρούνιας, Νίκος Ηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Αντώνης Τανταλίδης και η Αργυρώ Αφράτη, στο πλευρό των οποίων θα βρεθούν οι προπονητές, Δημήτρης Ράφτης, Θεόφιλος Λαλεχός, Απόστολος Πεσσίνης, ο γιατρός, Οδυσσέας Παξινός, η φυσικοθεραπεύτρια, Ιβάνα Τζούριτς, καθώς και ο διεθνής κριτής, Νίκος Προβιάς.

Για τον «άρχοντα των κρίκων» Λευτέρη Πετρούνια, η διοργάνωση του Παρισιού θα σημάνει την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, 10 μήνες μετά την κατάκτηση του τρίτου παγκόσμιου τίτλου και την επέμβαση που υποβλήθηκε στον αριστερό του ώμο.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον δεύτερο σπεσιαλίστα των κρίκων, Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, ο οποίος είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον τένοντα του δεξιού δικέφαλου τον περασμένο Ιανουάριο και ετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο του μέσα στο 2019.

Η αυλαία των αγώνων ανοίγει το Σάββατο (14/09) με τους προκριματικούς (15:00 – 21:30 ώρα Ελλάδας), ενώ την Κυριακή (15/09) θα διεξαχθούν οι τελικοί (14:30 – 19:00), στους οποίους θα είναι παρόντες οι οκτώ κορυφαίοι σε κάθε όργανο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης