"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Γωγώ Κατσιανάκου : Αγαπώ την κωμωδία γιατί μαρέσει να κάνω τον κόσμο να διασκεδάζει και να γελά.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το trikalaculture.gr έχει την χαρά και τιμή να σας παρουσιάσει ένα αφιέρωμα σε μία ταλαντούχα Τρικαλινή κωμικό με ένα γεμάτο βιογραφικό στο ενεργητικό της το οποίο θα ζήλευαν πολλοί ηθοποιοί. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, selfie και κοντινό πλάνο

Η Γωγώ Κατσιανάκου σπούδασε στην Πάτρα Κοινωνικός Λειτουργός. Αφού πήρε το πτυχίο αποφάσισε να ακολουθήσει την μεγάλη της αγάπη την υποκριτική.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κοντινό πλάνο και εσωτερικός χώρος

Μετακόμισε στην Αθήνα όπου έδωσε εξετάσεις στην Δραματική Σχολή Αθηνών (Γ. Θεοδοσιάδη), και πέρασε με επιτυχία. Εκεί είχε την τύχη να έχει σπουδαίους δασκάλους όπως ο σκηνοθέτης Νίκος Καραγεώργος με τον οποίο συνέχισε την συνεργασία τελειώνοντας την σχολή, στο studio υπό το μηδέν που διατηρεί ο ίδιος. Σε αυτό εκπαιδεύτηκε σε ένα από τα πιο δύσκολα και απαιτητικά είδη θεάτρου που είναι το playback theatre
Εν συνεχεία θα ακολουθήσουν και άλλα θεατρικά έργα με τον Νίκο Καραγεώργο μέχρι την στιγμή που το τηλέφωνο της, χτύπησε και στην άλλη γραμμή ήταν ο Παύλος Χαϊκάλης. Πρόταση για συμμετοχή στην θεατρική παράσταση “Ενα Βότσαλο στη Λίμνη”.


Όπως η ίδια χαρακτηριστικά αναφέρει“Αν με ρωτούσες τελειώνοντας την σχολή ποιο είναι το όνειρο σου, θα σου έλεγα, να χτυπήσει μια μέρα ξαφνικά το τηλέφωνο να είναι στην άλλη γραμμή ο Χαϊκάλης και να μου πει: Σε θέλω για μια παράσταση… Ε, λοιπόν έτσι ακριβώς έγινε!!!
Λατρεύει την κωμωδία και δηλώνει πως ήταν εμπειρία ζωής να παίξει στο σανίδι με τον Παύλο Χαϊκάλη που εκτός από εξαιρετικός ηθοποιός είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος!!!
Όσον αφορά την συγκεκριμένη παράσταση σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα και συνέχισε τις παραστάσεις στην Θεσσαλονίκη.


Η Γωγώ Κατσιανάκου έχοντας μεγάλη αγάπη για την πατρίδα της τα Τρίκαλα και τον τρόπο ζωής εκεί, εγκατέλειψε  την Αθήνα παρά τις προτάσεις και την μεγάλη καριέρα που άρχιζε να ξεκινά, και γίνεται μόνιμος κάτοικος Τρικάλων.

Στα Τρίκαλα συνεργάζεται με το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων και τον καλλιτεχνικό διευθυντή κ. Στέφανο Νταλάση. Παίρνει μέρος σε αξιόλογα θεατρικά έργα στα Τρίκαλα με πολύ καλές κριτικές όπως το “Με Δύναμη από την Κηφισιά”, “Ιστορίες του Παππού Αριστοφάνη” , “Παραμύθια στο ασανσέρ” κα.


Παρόλο όμως που εγκατέλειψε την Αθήνα για χάρη της όμορφης πόλης των Τρικάλων δεν έχασε τις επαφές της με την πρωτεύουσα. Έτσι συμμετείχε στο πετυχημένο σήριαλ “Έρωτας μετά” που παιζόταν από τον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα με πρωταγωνιστές τον Αντώνη Καρυστινό και την Βάσω Λασκαράκη, ενώ έκανε και εμφανίσεις σε σήριαλ όπως: Πολυκατοικία, Αν υπήρχες θα σε χώριζα, Μαύρα Μεσάνυχτα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο


Κινηματογραφικά συμμετείχε στην Ταινία του Θανάση Τσαλταμπάση: Πέμπτη και 12..
Στα Τρίκαλα πάλι εδώ και 3 χρόνια διατηρεί την ομάδα “Σαπουνοφουσκα” σε συνεργασία με τους ηθοποιούς Βίκυ Ιακωβάκη και Αρτέμη Αρκουμάνη όπου ανεβάζουν παιδικές θεατρικές παραστάσεις για τους λιλιπούτειους φίλους μας που εναγωνίως περιμένουν κάθε χρόνο.
Η Γωγώ Κατσιανάκου είναι ενεργή στα social media, έχει κανάλι στο youtube ενώ στην πρώτη καραντίνα ανακάλυψε το tic toc. Όπως η ίδια δήλωσε : Συνήθιζα να ντύνομαι να βάφομαι και να παίζω μονολόγους μπροστά στον καθρέφτη μου, τώρα με το tic toc…ήρθε κι έδεσε το γλυκό!!!
Εκτός από το θέατρο η Γωγώ Κατσιανάκου τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την διδασκαλία του θεάτρου και της υποκριτικής.

Διδάσκει στο θεατρικό εργαστήρι του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων μαζί με τους θεατροεκπαιδευτές: Αντονελλα Χήρα, Βίκυ Ιακωβάκη ,Αρτέμη Αρκουμανη και Μαρία Μανθελλα.
Φέτος αποφασίστηκε με την Πρόεδρο του Δημοτικού Θεάτρου Σοφία Αλεστά και τον Διευθυντή Στέφανο Νταλάση τα μαθήματα στο θέατρο να συνεχιστούν διαδικτυακά κάτι που προς έκπληξη όλων έχει λειτουργήσει προς το παρόν με επιτυχία, και μεγάλη συμμετοχή τόσο των παιδιών, όσο και των τμημάτων Ενηλίκων.
Έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στους ενήλικες, γεγονός που φαίνεται και από την παράσταση που σκηνοθέτησε με το θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων « Σκουπίδια του Γ.Ξανθουλη».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, selfie και κοντινό πλάνο


Οι επαφές της με την Αθήνα αποτελούν ακόμα και σήμερα συνδετικό κρίκο Αθήνας Τρίκαλα καθώς συνεχίζει να διατηρεί επαφές και να συνεργάζεται με καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου. Μια από αυτές ήταν η συνεργασία τον περσινό χειμώνα με με τον Γεράσιμο Γενατά και τον Παντελή Αμπαζή σε μια τύπου stand up comedy παράσταση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Σουίτας art café…


Εκτός από το Θέατρο την συναντάμε και στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ήφαιστος ως υπεύθυνη της Δομής από τον Μάιο του 2018.
Μια δομή με πολλές ανάγκες αλλά με πολύ δουλειά και μεράκι γι αυτό και έχουν επιτευχθεί αρκετά πράγματα…Σημαντικές συνεργασίες με άλλες δομές του Δήμου που προσφέρουν σημαντικά οφέλη στα παιδιά.

Ρωτήσαμε την Γωγώ Κατσιανάκου τι είναι αυτό που απολαμβάνει πιο πολύ στα Τρίκαλα.
Μας είπε ότι αυτό που απολαμβάνει στα Τρίκαλα είναι ότι βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της και ότι μέσα σε 5 λεπτά μπορεί να βρεθεί από το σπίτι της, στο κέντρο της πόλης δίπλα στον Ληθαίο ποταμό για να απολαύσει την ζεστή σοκολάτα της με κανέλα πάντα.
Τέλος τονίζει ότι αγαπά και θέλει κοντά της ανθρώπους αυθεντικούς. Μπορεί να συγχωρέσει πολλά αλλά έχει αλλεργία στην υποκρισία.
Αγαπά την κωμωδία γιατί της αρέσει να κάνει τον κόσμο να διασκεδάζει και να γελά.

Την ευχαριστούμε θερμά και της ευχόμαστε ολόψυχα υγεία ευτυχία και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης