"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η Μάγδα Φύσσα ξανά αντιμέτωπη με τον Ρουπακιά

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με τους κατηγορούμενους πρώην και νυν βουλευτές να εξακολουθούν να είναι απόντες από τη δίκη της Χρυσής Αυγής, ξεκίνησε η σημερινή και καίρια συνεδρίαση, καθώς αναμένεται η έναρξη των απολογιών για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Συνολικά 14 από τους 18 κατηγορούμενους κάθονται αυτή τη στιγμή στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ανάμεσά τους ο καθ’ ομολογία δολοφόνος, Γ. Ρουπακιάς. Ο κατηγορούμενος για το θάνατο του 34χρονου μουσικού μετήχθη με καθυστέρηση από το σπίτι του όπου διαμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά την αποφυλάκισή του, με αποτέλεσμα να φτάσει στη δικαστική αίθουσα αφού ξεκίνησε η διαδικασία.

Έκδηλη ήταν η ταραχή της Μάγδας Φύσσα, η οποία ύστερα από περίπου 3 χρόνια βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με τον Γ. Ρουπακιά. Γνωστοί της προέτρεπαν να τη βοηθήσουν, προσφέροντας νερό και αέρα, ενώ στο ερώτημα της προέδρου Μαρίας Λεπενιώτη αν χρειάζεται βοήθεια ή αν επιθυμεί να βγει εκτός αίθουσας, η απάντηση ήταν πως απλά ταράχτηκε. Τελικά, η Μάγδα Φύσσα εξήλθε της δικαστικής αίθουσας και με δάκρυα στα μάτια προσπάθησε να ηρεμήσει.

Ηχηρή είναι η απουσία όλων των πρώην και νυν βουλευτών της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, καθώς εξακολουθούν να απέχουν από τη διαδικασία, εκπροσωπούμενοι από τους συνηγόρους τους, όπως άλλωστε έχουν δικαίωμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης