"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

Δίκτυο Αλληλεγγύης – διανομή προϊόντων, από τις 11 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι, στο χώρο του 6ου ΚΑΠΗ Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Προτάσσοντας την κοινωνική αλληλέγγυα οικονομία ως μία εναλλακτική λύση για την αντιμετώπιση της ανεργίας, της φτώχειας και της αισχροκέρδειας, το Δίκτυο “Aλληλεγγύης για όλους – Χωρίς μεσάζοντες” δεν συνεχίζει μόνο τις δράσεις του, αλλά ζητά ένα θεσμικό νομοθετικό πλαίσιο από την πολιτεία προς όφελος των πολιτών.

Τις θέσεις του Δικτύου, όπως και αντίστοιχων πρωτοβουλιών πολιτών στη χώρα, ανέπτυξε το μέλος του Δικτύου Λέτα Σαλιάχη μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, ενόψει της νέας δράσης του Δικτύου που έχει προγραμματιστεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου. “Είναι κοινό αίτημα προς την κυβέρνηση η θεσμική θωράκιση των αγορών διάθεσης αγροτικών προϊόντων “Χωρίς μεσάζοντες’’…”, τόνισε η κα Σαλιάχη, προσθέτοντας πως “ενώνουμε τις δυνάμεις μας με άλλες πρωτοβουλίες πολιτών, στο περιθώριο της πανελλαδικής δράσης – διαμαρτυρίας που αποφασίστηκε τον περασμένο Ιούνιο”.

Με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και αιτήματα, πραγματοποιείται και η αυριανή 16η διανομή προϊόντων, από τις 11 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι, στο χώρο του 6ου ΚΑΠΗ Τρικάλων, αναδεικνύοντας, όπως σημειώνει η κα Σαλιάχη, “τη σημασία του εγχειρήματος για 4η συνεχή χρονιά καθώς και τα ποιοτικά προϊόντα της ελληνικής γης που διατίθενται απ’ ευθείας από τους παραγωγούς στους καταναλωτές, σε χαμηλές τιμές”.

Η νέα διανομή περιλαμβάνει ελαιόλαδο, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, μέλι και τυροκομικά προϊόντα, ενώ οι πλεονάζουσες ποσότητες θα διατεθούν σε ενδιαφερόμενους πολίτες εκτός παραγγελιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης