"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

ΔΑΚΕ : «ΑΚΕΦΑΛΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ»

lafarm

Σχετικά άρθρα

ergatiko
Παραμένει «ακέφαλο» εδώ και δύο μήνες το Ε.Κ.Τ μετά τις τελευταίες εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ , πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά στην 80χρονη πορεία του .
Μετά τις τελευταίες εκλογές η πλειοψηφούσα παράταξη της ΔΑΚΕ με 6 έδρες της ΑΣΚΕ με 5 και της ΔΑΣ με 2 κάλεσε τους εκλεγμένους συμβούλους να σχηματιστεί Νέα Διοίκηση .
Αν και ο πλειοψηφών σύμβουλος των εκλογών μέλος της ΔΑΚΕ (κ.Κόσσυφας) κάλεσε τους συμβούλους για την ανάδειξη του Νέου Δ.Σ η παράταξη της ΑΣΚΕ αρνούμενη να συμμετέχει χωρίς ουσιαστικό λόγο κατά την αποψή μας προφασιζόμενη ΣΥΝΕΧΩΣ διάφορα, απαιτώντας κάθε φορά αξιώματα γιατί είναι εμφανές ότι μόνο αυτό τους ενδιαφέρει.
Αδιαφορώντας για την πραγματική και ουσιαστική ευθύνη τους απέναντι στους εργαζόμενους που ΔΗΘΕΝ ¨ευαγγελίζονται¨ και μάλιστα σε μια εποχή που η κοινωνία μας μαστίζεται από ανυπόφορη φτώχεια, εξαθλίωση, ανεργία, και αν μη τι άλλο αβεβαιότητα στην καθημερινότητα του κάθε πολίτη της χώρας μας .
Στο δεύτερο ΔΣ στο οποίο ο πλειοψηφών σύμβουλος της ΔΑΚΕ πρότεινε αναλογικό αντιπροσωπευτικό προεδρείο (εκπροσώπηση των παρατάξεων σύμφωνα με την εκλογική τους δύναμη) όπου η παράταξη της ΑΣΚΕ αδικαιολόγητα δεν προσήλθε στην συνεδρίαση.
Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να υπολειτουργεί το ΕΚΤ αφήνοντας ανοχύρωτους και ξεκρέμαστους τους χιλιάδες εργαζόμενους του Νομού μας.
ΤΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ;;;
Ποιος είναι ο στόχος τους;;;
Να διαλυθεί το Εργατικό Κέντρο;;;
Οφείλουν να σεβαστούν την απόφαση των συναδέλφων αντιπροσώπων
Μήπως επιζητούν νέες εκλογές προσδοκώντας ΤΙ ??
Οφείλουν και πάλι να σεβαστούν την βούληση και την δύναμη που τους έδωσαν οι συν. αντιπρόσωποι να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στους εργαζόμενους στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.
Η ΔΑΚΕ πιστή στις αρχές και στις αξίες που χρόνια τώρα υπηρετεί στο Εργατικό Κέντρο καλεί τις παρατάξεις ΑΣΚΕ και ΔΑΣ στην Τρίτη Συνεδρίαση να προχωρήσει άμεσα στην συγκρότηση του Σώματος σύμφωνα με την βούληση των αντιπροσώπων από τις τελευταίες εκλογές γιατί τα προβλήματα δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.
Η ΔΑΚΕ εναντιώνεται σε όλο αυτό που συμβαίνει όλο αυτό το διάστημα γιατί οι εργαζόμενοι αυτό που ζητούν από την εκλεγμένη διοίκηση του Ε.Κ.Ν.Τ ανεξαρτήτου χρώματος είναι η στήριξη στα προβλήματα τους.
Τον Θεσμό του εργατικού Κέντρου πρέπει να τον διαφυλάξουμε και να τον προστατεύσουμε για να συνεχίσει να λειτουργεί για το καλό των εργαζομένων.

ΔΑΚΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης