"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Δεν αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Λοβέρδος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στους σκοπούς του να αποσύρει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ούτε στην περίπτωση που ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι συνυποψήφιός του. Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν περίμενε την υποψηφιότητα Παπανδρέου καθώς έκρινε ότι ένας άνθρωπος με τη δική του πορεία θα θελήσει να κάνει κάτι άλλο.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο Α. Λοβέρδος αποκάλυψε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γ. Παπανδρέου στον οποίο και είπε ότι, ο ρόλος του, ως πρώην πρόεδρος της παράταξης, είναι να στηρίξει τη Φώφη Γεννηματά, μαζί με τους Κώστα Σημίτη και Ευάγγελο Βενιζέλο, ώστε να εγγυηθούν τη σοβαρότητα της διαδικασίας.

Όπως διευκρίνισε, δε σκέφτηκε ούτε για ένα λεπτό να αποσύρει την υποψηφιότητά του, δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να το σκεφτεί ή να το σκέφτηκε να κάνει πίσω. Ο Α. Λοβέρδος πρόσθεσε ότι όραμά του είναι να προσφέρει στην Ελλάδα σήμερα «αυτό που δεν έχει», δηλαδή αντιπολίτευση

Κατεβαίνω για να κερδίσω

Κλείνοντας ο Α. Λοβέρδος υποστήριξε ότι ο λόγος που αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος δεν είναι να εκλεγεί ξανά βουλευτής, αλλά να κερδίσει. «Θα νικήσουμε στις εκλογές στις 5 Δεκεμβρίου. Θέλω σοβαρότητα, θέλω ενότητα», είπε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης