"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ – Λέσχη Εργασίας , Αλληλεγγύης και Πολιτισμού

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Όλοι την Τρίτη 18 Σεπτέμβρη, 8 μ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου σε συγκέντρωση και πορεία για να τσακίσουμε τον φασισμό.

 

Στις 18 Σεπτέμβρη κατακλύζουμε την πλατεία Ρήγα Φεραίου για να δώσουμε ένα ισχυρό αντιρατσιστικό μήνυμα και να υπενθυμίσουμε στους νοσταλγούς του Γ’ Ράιχ πως ο Παύλος χτυπάει ακόμα στις καρδιές μας και ζει μέσα από τους αγώνες μας. Δεν ανεχόμαστε να κυκλοφορούν ελεύθεροι οι φασίστες δολοφόνοι σπέρνοντας το δηλητήριο του ναζισμού.

Είναι υπόθεση όλων μας να υπερασπιστούμε τις γειτονιές μας και τις αξίες της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης και της ελευθερίας, έννοιες άμεσα συνυφασμένες με την πόλη μας. Μία πόλη που στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των μεταναστών και των προσφύγων. Μια πόλη που υπέφερε από τις θηριωδίες των ναζί. Μια πόλη που ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ.

Ας μην ξεχνάμε πως ο ναζισμός θεριεύει μέσα σε κλίμα απάθειας, αμάθειας και αδιαφορίας. Κι όπου αυτό συμβαίνει, το δίκαιο πεθαίνει. Γι’ αυτό ως μαθητές καλούμε όλους τους πολίτες να δώσουν το μαζικό παρόν στους δρόμους και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για το δίκαιο.

Γιατί εάν παλεύουμε στο παρόν, το μέλλον θα είναι δικό μας. Το χρωστάμε εξάλλου στους εαυτούς μας, σε όλους όσους αγωνίζονται για μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις, μα προπάντων στην μνήμη του Παύλου.

Ο αγώνας ενάντια στο φασισμό είναι αγώνας της μνήμης ενάντια στη λήθη και της ζωής ενάντια στο θάνατο.

Την Τρίτη 18 Σεπτέμβρη συγκεντρωνόμαστε στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου στις 8 μ.μ. για να τσακίσουμε τον φασισμό. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης