"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

“Δεν υπάρχει Δημόσιο Χρήμα υπάρχουν μόνο λεφτά φορολογουμένων”…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μαθημένοι στο πολύ χρήμα φαίνεται πως είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι της ομάδας Παπαστεργίου που αναλαμβάνουν επικεφαλής στη ΔΕΥΑΤ.


Προ ετών ήταν ο κος Παζαίτης, πρόεδρος τότε της δημοτικής επιχείρησης που προσπάθησε εν κρυπτώ να διπλασιάσει την αποζημίωση του και όταν του ζητήθηκε να δικαιολογήσει την πράξη του αυτή στα τοπικά ΜΜΕ, ανέφερε ότι θεωρούσε πολύ λίγα τα 900 ευρώ που εισέπραττε ως αποζημίωση επιπλέον του μισθού του στον ΟΣΕ.


Χθες είχαμε και άλλο κρούσμα. Ο νέος πρόεδρος που όρισε ο Δήμαρχος ο κος Χρήστος Αναστασίου, ο οποίος μαθαίνουμε ότι ζήτησε και γραμματέα επί τη αναλήψει των καθηκόντων του(μάλλον λόγω φόρτου εργασίας..!!), δήλωσε ευθαρσώς σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή, ότι τα χρήματα που θα λαμβάνει ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ είναι πενιχρά και δεν του φτάνουν ούτε για καφέδες.


Βέβαια οφείλουμε ν` αναγνωρίσουμε, ότι ανάμεσα στους κυρίους αυτούς, μεσολάβησε και η θητεία του κου Λέρα, ο οποίος προς τιμή του δεν ελάμβανε την αποζημίωση που δικαιούταν. 


Πάντως αυτό που πρέπει κάποιος να συμβουλεύσει σε κάποιους σ` αυτόν το τόπο, είναι ότι τα 900 ευρώ είναι το διπλάσιο που παίρνει σήμερα ένας νέος με πτυχία και χωρίς να έχει προσκυνήσει βουλευτικά γραφεία, για να τον βολέψουν στο δημόσιο.

Νεοδημοκράτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης