"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

Δεν υπάρχει ελπίδα και σωτηρία..!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κυρίαρχο θέμα στα πηγαδάκια των συναθροιζομενων στις πλατείες, ενόψει των πιθανών πρόωρων εκλογών, αποτελεί η στελέχωση των ψηφοδελτίων και οι προβλέψεις για το ποιοι θα εκλεγούν.


Πολλοί ομιλούν για ριζική αλλαγή της πολιτικής συμπεριφοράς του εκλογικού σώματος, ενώ άλλοι πάλι στις αναλύσεις τους, διαβλέπουν μεγάλα ποσοστά αποχής των ψηφοφόρων από την εκλογική διαδικασία. 


Αυτό που είναι σίγουρο είναι, ότι πια τα κριτήρια επιλογής και προτίμησης της πλειοψηφίας των “Δημοκρατικών” πολιτών, δεν είναι μόνο τα ρουσφέτια αλλά και η πληρωμένη δημοσιότητα που έχει εξασφαλίσει έκαστος υποψήφιος, από τα ΜΜΕ.


Γι αυτό με ευθύνη του ίδιου του λαού, δεν πρόκειται ν` αλλάξει τίποτα σε τούτο το τόπο.

Κων. Κουτσονάσιος.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητέ κε Κουτσονάσιο
    Η πολιτική κρίση στη χώρα μας οφείλετε στις δομικές θεσμικές αδυναμίες του ίδιου του πολιτικού μας συστήματος, το οποίο δεν λειτουργεί ως δημοκρατία. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Οι προτάσεις υπάρχουν. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://www.newpoliticalsystem.gr

    Παναγιώτης Βλάχος

  2. πόσο δίκιο έχει ο κ. Κουτσονάσιος!!! και δε συζητάμε για Αθήνα, όπου ανέκαθεν τα λεφτά ήταν πάρα πολλά! Το κακό (καλό για όλους αυτούς που έχουν στα χέρια τους ένα έστω και της πλάκας μέσο)έφτασε και στις μικρές πόλεις, ας πούμε στα Τρίκαλα. Και μιλάμε να ζητάει προεκλογικά ο καθένας ότι του λείπει. Γι αυτό φτάσαμε στις γελοιότητες του τύπου- όπως πολύ ωραία περιγράφει ο Κ.Κ. («Οργώνει ο τάδε», «Συγκλονίζει ο δείνα»- θέλει την… ο Μητσοτάκης», «επιλογή του Αλέξη ). Και ν ακούμε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς σχεδόν κάθε μέρα, τα λιβανίσματα. Λες και είμαστε ηλίθιοι και δεν καλαβαίνουμε ποιος λιβανίζει ποιον και γιατί. Θα ξυπνήσουμε καμιά φορά!

  3. Αγαπητέ μου “πες τα Χρυσόστομε” αν ανοίξεις τη σελίδα http://www.newpoliticalsystem.gr εκεί θα δεις μια σειρά προτάσεων για την ουσιαστική αναβάθμιση του Πολιτικού μας Συστήματος. όπως τη δημιουργία της Γερουσίας, του Συνταγματικού Δικαστηρίου, την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, τη λειτουργία των πολιτικών κομμάτων στη σύγχρονη τους μορφή, βασικά συστατικά στοιχεία για τη λειτουργία ενός δημοκρατικού πολιτεύματος.
    Με την εφαρμογή αυτών θα εκλείψουν αυτές οι γελοιότητες οι οποίες υποβαθμίζουν τον κορυφαίο κλάδο των κοινωνικών επιστημών που είναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.
    Αναμένω τα σχόλια σου.
    Παν. Βλάχος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης