"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Δεξιός Ψάλτης : Άλλη μια φορά ηττηθήκαμε, ήθελε να πει η Ντόρα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αλυχτούν τα δημοσιογράφα και βρίζουν τα δήθεν πατριωτικά site  την Ντόρα ,για την δήλωση της να επιστραφούν στη Τουρκία οι 9 στρατιωτικοί  με αντάλλαγμα τους δύο Έλληνες.

Σε μία χώρα που ο λαός ,έχει πάρει προ πολλού διαζύγιο με την πραγματικότητα, ασπάζεται προφητείες ξεμωραμένων γερόντων και πιστεύει ότι τον ψεκάζουν , κανείς δεν θέλει να ακούσει την αλήθεια.

Πάντα για τον ημέτερο λαό , η Ελλάς είναι αδικημένοι αν και έχει δίκιο ,ενώ σε κάθε στραβή φταίνε πάντα οι άλλοι .

Δηλαδή οι  ξένες δυνάμεις ,ένα αόρατο ανθελληνικό σύστημα ,οι Σιωνιστές η ακόμη και οι ντόπιοι πολιτικοί  ,όταν δεν τους χρειάζονται  για να τους διορίσουν .

Επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά ως φάρσα και την δεύτερη ως τραγωδία ,το σκηνικό με το ισοδύναμο τετελεσμένο που επέτυχε η αντίπαλος μας ,στην περίπτωση της ομηρείας των δύο ημέτερων  στρατιωτικών  ,συνέβη και στα γεγονότα των Ιμίων πριν 20 χρόνια , με  την κατάληψη της δεύτερης αφρούρητης  βραχονησίδας, λόγω αμέλειας  του τότε Ναυάρχου Λυμπέρη.

Και στις δύο περιπτώσεις το  τακτικό πλεονέκτημα  χάθηκε από τον ερασιτεχνισμό των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων , με δυσανάλογο  κόστος για την πατρίδα μας.

Βέβαια  τότε και τώρα όπως πάντα , η θάλασσα ήταν ο ένοχος  για το ναυάγιο μας, κι όχι ο άνεμος .

Η κ. Μπακογιάννη στο τόπο που ο κοινός νους έχει εκλείψει προ πολλού, τόλμησε να πει το αυτονόητα  .

Ότι οι αιτούντες άσυλο Τούρκοι, είναι αυτοί που προσπάθησαν να καταλύσουν τη Δημοκρατία στη χώρα τους και να σκοτώσουν τον νόμιμο εκλεγμένο πρόεδρο.

Και ως εκ τούτου, αφού δεν έχουμε πια την δυνατότητα ανταλλαγής με κάποιο εθνικό θέμα (πχ επαναλειτουργία της σχολής της Χάλκης), ας τους δώσουμε πίσω για τους δύο δικούς μας .

Αυτό οφείλαμε να κάνουμε έτσι κι αλλιώς ως κράτος Δικαίου που σέβεται τους Δημοκρατικούς θεσμούς. Αυτό που πρέπει να αντιληφθούμε σε τούτο το τόπο ,είναι ότι η προάσπιση των εθνικών συμφερόντων της χώρας απαιτεί σοβαρότητα και ρεαλισμό .

Η κ.Μπακογιάννη  απέδειξε για άλλη μια φορά ότι διαθέτει και τα δύο .Όπως παλιότερα ,όταν αντιτάχθηκε στη συμμετοχή  της Έλλαδος, (με το θέμα των αγωγών ) στην ενεργειακά μονοπωλιακή εξάρτηση της Ευρώπης, από τη Ρωσία, κατά  την περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ (2004-09).

Την εποχή που την εξωτερική πολιτική της χώρας, την χάραζε ο πρώην γραμματικός του Κων.Καραμανλή του πρεσβύτερου (Πετ.Μολυβιάτης).

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης