"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Δεξιός Ψάλτης : “Οι εκ των Δεξιών του Κυρίου Τρικαλινοί“.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ούτε οι άγιες ημέρες του Πάσχα στάθηκαν ικανές να αναστείλουν τις διεργασίες εν όψει των επικείμενων εσωκομματικών εκλογών στη ΝΟΔΕ Τρικάλων.

Με τις ενδείξεις να συγκλίνουν ότι δυο θα είναι οι διεκδικητές του προεδρικού θώκου : Ο νυν πρόεδρος Μιχ.Μπαγιώτης και ο όψιμα φιλόδοξος εσχάτως Χρ.Αναστασίου.

Ομιχλώδης είναι προς το παρόν η στάση που θα κρατήσουν τα πολιτικά γραφεία έναντι των δυο , με τον απερχόμενο πρόεδρο να απολαμβάνει σίγουρα την στήριξη του Ηλ.βλαχογιάννη και του Χρ.Μιχαλάκη άλλα και λόγω <ειδικής> σχέσης τουλάχιστον την ανοχή του γραφείου Χατζηγακη.

Αυτό που είναι σίγουρο και πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι η νέα ηγεσία της οργάνωσης που θα προκύψει από τις διεργασίες του Μαίου θα έχει δύσκολο έργο.

Θα κληθεί ίσως σύντομα να τεθεί σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα λόγω ενδεχόμενης επίσπευσης των εθνικών εκλογών αλλά και εν όψει της έναρξης πρόωρα των αυτοδιοικητικών διαδικασιών.

Οφείλουν να τηρηθούν εύθραυστες ισορροπίες ιδίως αν ισχύσει η απλή αναλογική στις επόμενες Δημοτικές εκλογές δεδομένης της περίπλοκης κατάστασης που θα δημιουργηθεί μ αυτούς που δεν θα χουν βρει μια θέση στον ήλιο της κεντρικής πολιτικής σκηνής

Ακόμη και σε επίπεδο περιφέρειας τα πράγματα δεν μοιάζουν ρόδινα.Η αλαζονεία που επέδειξε ο νυν περιφερειάρχης και εκλεκτός της παράταξης στην άσκηση της εξουσίας το προηγούμενο διάστημα αλλά και η αναμενόμενη φθορά κάνουν το έργο της επανεκλογής δύσκολο

Οι προστριβές με το Δήμαρχο Τρικκαίων ( μέντορα του Χρ.Αναστασιου) αν και αποτελούν παρελθόν προσθέτουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στο στόχο της επανεκλογής.

Άλλωστε ο νομός Τρικάλων βοήθησε σημαντικά στην νίκη στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές με οριακό προβάδισμα για τον κ. Αγοραστό.

Είναι σίγουρο οτι στρατηγικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η περιφέρεια Θεσσαλίας(Τσιλιμίγκας) αλλα και δήμοι όπως αυτός της Φαρκαδόνας ( δίδυμο Ζιώγκου -Μπουλούμπαση) τόπος καταγωγής του Μιχ. Μπαγιώτη.,μ`ότι αυτό συνεπάγεται.

Στον μεγαλύτερο Δήμο του Νομού τα πράγματα φαίνονταί ξεκάθαρα ιδιαίτερα μετά τη πρόθεση στήριξης και από το τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και η μόνη απειλή που φαντάζει είναι η έπαρση που επιδεικνύουν μέλη του συνδυασμού Παπαστεργίου .

Μ`ολα αυτά να ευχηθούμε για το καλό της Νέας Δημοκρατίας να πάνε ολα Δεξιά…!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο Μπάγιωτης υπάγεται στον Βλαχογιάννη δηλαδή και στον Χατζηγάκη;
    Δηλαδή με τον Σκρέκα δεν γνωρίζονται καν;
    Καινούργιο πάλι αυτό….
    Ο Αναστασίου και η παρεούλα θα βγούνε πρόωρα στην σύνταξη…όπως οι δυο πρώην πρόεδροι του ΟΤΕ…
    Αν ξανά βάλει στον δήμο ούτε την ψήφο του δε θα βρει, μ αυτές τις κόντρες που προκαλεί ως αυτοκαταστροφικός που είναι.
    Προσπαθεί δήθεν να φτιάξει την υστεροφημία του, αλλά το κάνει με λάθος τρόπο αφού συμβουλεύεται λάθος ανθρώπους…
    Οποίους στηρίζει ο Λιούτας και ο Λέγκας πάντα χάνουν….
    Ας αλλάξουν όχημα-ομάδα αν θέλουν να προχωρήσουν…αλλά προφανώς δε θέλουν να συνεχίσουν, ετοιμάζονται για αποστρατεία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης