"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Δεξιός Ψάλτης : ‘Eρχεται θερμό Tρικαλινό φθινόπωρο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Άλλους 700 νέους “πρόσφυγες” ετοιμάζονται να φέρουν στα Τρίκαλα, η αριστερή κυβέρνηση και οι τοπικοί μας προύχοντες .

Πρόκειται ουσιαστικά για μετανάστες -έποικους ,μιας και ο πόλεμος έχει τελειώσει εδώ και μήνες στη Συρία .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εγκατάσταση του οικισμού έχει ήδη  αποφασισθεί να γίνει στο πρώην αεροδρόμιο του Φλαμουλίου ,πλησίον του ΤΕΦΑΑ.

Άλλωστε ακόμη και τα προκατασκευασμένα σπίτια έχουν συγκεντρωθεί σε φυλασσόμενο χώρο  και αναμένουν τη δημιουργία κατάλληλων υποδομών στη συγκεκριμένη έκταση για να τοποθετηθούν.

Η  στήλη διαθέτει όλες τις πληροφορίες ποιοί τοπικοί “προοδευτικοί ” μεγαλοπαράγοντες καί  καιροσκόποι  όψιμοι “δεξιοί” συντονίζουν το όλο εγχείρημα και πια συμφέροντα εξυπηρετούν .

Επίσης  οι εταιρείες που έχουν αναλάβει την κατασκευή και λειτουργία του οικισμού έχουν άμεση οικογενειακή σχέση με με τους ίδιους .

Αβανταδόρος στην όλη προσπάθεια ,τρομοκρατώντας και  καταγγέλλοντας κάθε αντίσταση ως φασιστική και ρατσιστική ,γνωστός κατ`επίφαση αντίπαλος της εξουσίας ,πρώην βολεμένος Πασόκος και νυν αριστερός.

Τις επόμενες ημέρες είναι σίγουρο ότι θα δρομολογηθούν εξελίξεις και πολύ φοβάμαι ότι το κόμμα της ΝΔ σε τοπικό επίπεδο μετά το καλοκαίρι ,θα αναγκαστεί να αναζητήσει νέο υποψήφιο  ,όταν δημοσιοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες .

Ο πρόεδρος και τα αρμόδια όργανα της παράταξης έχουν ενημερωθεί λεπτομερώς και κρατούν στάση αναμονής.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Business as usual.. Ψάλτη
    Η κυβέρνηση και οι συν αυτώ..με το ανθρωπιστικό φωτοστέφανο με το οποίο έχουν αυτοστεφθεί,άνοιξε διάπλατα τις μπουκαπόρτες της χώρας, αφού «η θάλασσα δεν έχει σύνορα», και λειτουργεί σαν Broker..(ενα δις ετησίως είναι το Budjet)
    Και σίγουρα ΝΑΙ.. είναι ανθρωπιστική μας υποχρέωση σαν Ελληνες να υποδεχθούμε και να περιθάλψουμε κατατρεγμένους ανθρώπους,και δη πρόσφυγες πολέμου
    (και που βασικά να λέμε και αλήθειες αυτός ο πόλεμος, αποτελεί μέρος του ευρύτερου μουσουλμανικού εμφυλίου μεταξύ σουνιτών και σιιτών που διεξάγεται επί χρόνια σε διάφορα μέτωπα και αυτοί (Σύριοι)έγιναν υποχείρια του Ισραήλ – ISIS, για το οποίο υποτίθεται νιώθουν ασίγαστο μίσος) αλλά ασ το παραβλέψουμε και αυτό !!

    Αυτή τη στιγμή λοιπόν, οι μόνοι που ορίζονται ως τέτοιοι (πρόσφυγες) είναι οι ερχόμενοι από την Συρία..οι οποίοι όμως,ήταν πρόσφυγες πολέμου
    όταν βρέθηκαν στην Τουρκία…σαν πρώτη χώρα υποδοχής βάσει ΟΗΕ και εκεί (Τουρκία) υπάρχουν ΟΛΕς οι Πρεσβείες των Δυτικών χωρών και που έχουν υποχρέωση να ζητήσουν το περιβόητο άσυλο..
    Χωρίς να διακυνδινεύσουν τις ζωές των παιδιών τους και τα πολύτιμα χρήματά τους..

    ΑΛΛΑ, όλως τυχαία..προτιμήσανε τους σκυλοπνίχτες των ΜΚΟ στην Ελλάδα..
    Ερχόμενοι στην Ελλάδα ομως, είναι πλέον οικονομικοί μετανάστες και ουχί πρόσφυγες !!

    Αφγανιστάν, Ινδία, Πακιστάν,Μαρόκο, Μάλι,Αιθιοπία,Αίγυπτος και σε άλλες 140 χώρες από τις οποίες έχουν καταφτάσει μετανάστες,και Συρία αυτή τη στιγμή, δεν μαίνεται κάποιος πόλεμος.

    Δε αντιλέγει κανείς βέβαια ότι είναι φτωχοί άνθρωποι, ενίοτε και εξαθλιωμένοι, και είναι κατανοητό ότι τους ξεσήκωσε το όνειρο μιας καλύτερης ζωής. Οι οθόνες των 4G, που υπάρχουν πλέον ακόμη και στις καλύβες της Κεντρικής Αφρικής και των Παπούα της N Γουθνέα τους δίνουν την ψευδαίσθηση ότι αν έρθουν στη Δύση θα ζήσουν μια ζωή πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη..

    Ξεπουλιούνται κανονικά, και ξεκινούν το μακρινό και επικίνδυνο ταξίδι προς την καταναλωτική ευημερία, παίζοντας τη ζωή τους κορώνα γράμματα γαι να γίνουν σύγχρονοι σκλάβοι..και να πουλιούντε τα 12χρονα για πέντε ευρώ στην Ομόνοια.
    Αυτά οι διάφοροι κοντραμπατζήδες της κυβέρνησης και της τοπικής elite,τα γνωρίζουν ολα αυτά ..αλλά είπαμε..Business as usual !!

    Ενδεχομένως όμως αγνοούν το παρακάτω δίστοιχο
    Η λαθρεμπόρικη ζωή έχει πολλά μεράκια,
    μα σα θα μπεις στην φυλακή, σου γίνονται φαρμάκια.
    (για όλους και για ολα η ζωή, κρατά τεφτέρι..να το θυμάσαι Ψάλτη)
    Συνέχισε..!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης