"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Δημήτρης Γάλλος : «Κερκίδα με φιλάθλους και τους προέδρους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ»

lafarm

Σχετικά άρθρα

O Δημήτρης Γάλλος φανατικός ΑΕΚτζής , εκ Μαυρελίου ορμώμενος και παλιός ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής [ παικταράς …..] και μεγάλη ψυχάρα , απευθύνει κάλεσμα στους φίλους του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ να καθίσουν μαζί σε μια κερκίδα σε έναν πιθανό τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες . Ο Δημήτρης Γάλος μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τόνισε ότι θα έπρεπε να καθίσουν μαζί τους και οι πρόεδροι των δύο συλλόγων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το αυτονόητο να ακούγεται είναι εξωπραγματικό, είναι περίεργο. Είναι μια σκέψη που έκανα μετά τον αγώνα των μικρών ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Τα παιδιά του ΠΑΟΚ φώναξαν “ΑΕΚ, ΑΕΚ” και απλά αναρωτήθηκα γιατί να μην γίνει.

Τουλάχιστον να καθίσουμε δίπλα δίπλα. Να μας δοθεί μια κερκίδα και να βρεθούμε εκεί 1000 φίλοι των δύο ομάδων. Να χειροκροτήσουμε και να πανηγυρίσουμε στο τέλος για τον νικητή.

Ζητώ από τους ΠΑΟΚτσήδες και τους ΑΕΚτσήδες να βρεθούν εκεί. Να μαζέψουμε ακόμη και υπογραφές. Φανταστείτε την εικόνα και μάλιστα σε δύο σωματεία όπου οι ηγέτες μας είναι Πόντιοι και να καθίσουν δίπλα δίπλα. Να αρθεί η τιμωρία Σαββίδη, πρέπει να είναι στο γήπεδο. Ακόμη και στους χειρότερους εγκληματίες δίνουν άδεια. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι γεννημένοι από το ίδιο κύτταρο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης