"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Δημήτρης Μπάρδας – δίπλωμα κιθάρας με ΑΡΙΣΤΑ και Α΄βραβείο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Mpardas Dimitris

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 6-6-2015 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων, οι Διπλωματικές εξετάσεις στη Σχολή Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων του τμήματος Πολιτισμού-Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων.

Ο σπουδαστής της Σχολής Κιθάρας , Μπάρδας Δημήτριος του Χρήστου της τάξης του κ. Τσιώλη Σπύρου , Καθηγητή Κλασικής Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων, έλαβε το Δίπλωμα Κιθάρας με ΑΡΙΣΤΑ και Α΄ Βραβείο.
Mpardas Dimitris
Τις Διπλωματικές εξετάσεις στη Σχολή Κιθάρας διενήργησε Εξεταστική Επιτροπή που ορίστηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 95779/2589/1240/822/22-5-2015 απόφασή του και αποτελούνταν από τους καθηγητές:

– Μπίζιου Δήμητρα –Δάφνη, Διευθύντρια Δημοτικού Ωδείου, ως Πρόεδρος
– Τσιώλης Σπύρος , Καθηγητής Κιθάρας Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων
– Καναράς Βασίλειος, Καθηγητής κιθάρας, ΄΄Παναρμόνιου΄΄ Ωδείου Αθηνών
– Μπεχλιβάνογλου Γεώργιος, Καθηγητής κιθάρας ΄΄ Μαδριγάλειος΄΄ Μουσικής Σχολής Κορίνθου
– Ντόντος Σωτήριος , Καθηγητής κιθάρας Ωδείου ΄΄ Κολόβα ΄΄ Τρικάλων
Ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων, παρακολούθησε τις εξετάσεις ο κ. Αγγελάκης Γεώργιος, εκπαιδευτικός μουσικής Α/θμιας εκπαίδευσης, Δημοτικού Σχολείου Φήκης Τρικάλων.

Ο Δημήτρης Μπάρδας, από μικρή ηλικία ξεχώρισε στην κλασική κιθάρα. Έχει λάβει μέρος σε πολλούς πανελλήνιους διαγωνισμούς σε όλη την Ελλάδα, όπου απέσπασε συνολικά 11 βραβεία , ισάριθμα με τις συμμετοχές του. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια από μεγάλους κιθαρίστες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Επίσης έχει δώσει αρκετά ρεσιτάλ και τα τελευταία χρόνια μαζί με τον δάσκαλο του κ Τσιώλη Σπύρο, ως ντουέτο δίνουν αρκετά ρεσιτάλ σε διάφορους χώρους και φεστιβάλ κιθάρας ως καλεσμένοι σε όλη την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης