"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Δημήτρης Παπαθανασίου: Aντιδημοκρατική η στάση του προέδρου του Δ.Σ.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θλίβομαι πραγματικά που ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ενεργεί χρησιμοποιώντας δόλια το θεσμικό του ρόλο.
με το δική του άμεση συνεργεία έχει την ευκαιρία σήμερα το άτυπο και «σωτήριο» γραφείο τύπου της δημοτικής αρχής να βγάζει τη χολή του εναντίον του «φυσάει κόντρα» και να θριαμβολογεί για «κίνηση ματ του δήμαρχου» και άλλες αστειότητες.
ξεκάθαρα αντιδημοκρατική η στάση τους.
Είναι γνωστό ότι καταθέσαμε πρόταση για τη συζήτηση των κατασχέσεων εμπρόθεσμα, (έξι ημέρες πριν από τη συνεδρίαση), αλλά εντελώς αναιτιολόγητα και κατά παράβαση του κανονισμού του δημοτικού συμβουλίου ο κ. μπαρδας την απέρριψε και δεν την εισήγαγε προς συζήτηση.
Έπραξε έτσι ώστε να φανεί δήθεν ότι το θέμα το φέρνει στο δ.ς. ο δήμαρχος με αριθμό 42 (!!!) και για να συζητηθεί τελευταίο και όχι στην αρχή της ημερήσιας διάταξης όπως όφειλε να κάνει αν έκανε δεκτή την
δική μας αίτηση.
Αυτά συμβαίνουν όταν μάλιστα ο δήμαρχος μόλις προχθές δήλωνε ραδιοφωνικά ότι «το θέμα για τον ίδιο έχει λήξει και δεν συζητάει τίποτα».
ας είναι.
Ακόμα και έτσι και μετά από ένα μηνά σύρονται στη δημόσια και «ενώπιος ενωπίω» συζήτηση για το έκτρωμα των κατασχέσεων και απέναντι βρίσκουν ολόκληρη την πληττόμενη από τις πολιτικές τους κοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης