"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Δημήτρης Παπαστεργίου : παλέψαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με  ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο διαδύκτιο o δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου αναφέρεται στη δύσκολη χθεσινή ημέρα και τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν από τη δημοτική αρχή για να κρατηθούν ανοιχτοί οι βασικοί οδικοί άξονες.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ήταν δύσκολη ημέρα η χθεσινή… Και το παλέψαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, με έναν στόλο μηχανημάτων που τελικά έφτασαν τα 25.
Από τις 03.00 τα ξημερώματα στο αμαξοστάσιο ο αντιδήμαρχος και οι υπηρεσιακοί, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τους βασικούς οδικούς άξονες στην πόλη και τα χωριά, ανοιχτούς. Η χιονόπτωση ήταν έντονη και παρότι καθαρίζαμε συνεχώς, οι δρόμοι ξαναγεμίζανε. Και συνεχίσαμε μέχρι αργά το βράδυ, καθαρίζοντας και ρίχνοντας αλάτι.
Παράλληλα ανοίγαμε από νωρίς κεντρικούς πεζοδρόμους, πλατείες και γέφυρες για να διευκολύνουμε την κίνηση των πεζών.
Σήμερα τα πράγματα είναι καλύτερα, οι κεντρικοί δρόμοι είναι καθαροί και προχωράμε στη διάνοιξη των υπολοίπων δρόμων.
Μερικές παρατηρήσεις…
Ως καθαρός δρόμος μετά από μισό μέτρο χιόνι, δεν μπορεί να είναι ο δρόμος που φαίνεται η άσφαλτος. Μέσα στην πόλη έχουμε χιλιάδες φρεάτια, τα οποία -αν οι λεπίδες των μηχανημάτων κατεβούν τελείως κάτω- θα διαλυθούν. Καθαρός είναι ο δρόμος που είναι βατός, κι ας έχει λίγο χιόνι.
Μην περιμένετε ο Δήμος να καθαρίσει ΟΛΑ τα πεζοδρόμια. Δεν προλαβαίναμε και δεν έπρεπε. Υπάρχει και προσωπική ευθύνη του καθενός μας.
Δεν με πειράζει τί ειπώθηκε από μία μειοψηφία μέσων ενημέρωσης για την αποτελεσματικότητα του μηχανισμού μας. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη τους. Δεν τους έχω άλλωστε για κορόϊδα. Ελπίζω τουλάχιστον η χολή που έχυσαν, να… άξιζε τον κόπο; )
Αυτό που με στενοχωρεί μόνο είναι το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι του Δήμου, που δεν είναι υποχρεωμένοι να αντιλαμβάνονται τα πολιτικά παιχνίδια, εργάστηκαν πραγματικά με αυταπάρνηση υπό αντίξοες συνθήκες, και δεν άκουσαν μια καλή κουβέντα.

Ας τους ευχαριστήσω εγώ τουλάχιστον, μαζί με όλους εσάς, την πλειοψηφία των δημοτών, που δείξατε και δείχνετε κατανόηση!»

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με συγκινησε πάλι αυτό το παιδί!
    Πώς τα λέει έτσι…
    Πάντα φταινε οι άλλοι!
    Και για τα καταγματα στο νοσοκομείο;
    Εεεε …ας προσεχαν!
    Λίγη ισορροπία δεν βλαπτει!
    Γιατί από ανισορροπους δεν πασχουμε!

  2. ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
    Δεν θυμάμαι κανένα πολιτικό της κεντρικής και δημόσιας διοίκησης να ρίχνει ευθύνες στους πολίτες….μόνο τον Πάγκαλο που είπε τα φάγαμε μαζί.
    Ετούτος εδώ ρίχνει ατομική ευθύνη στον κάθε πολίτη για τον καθαρισμό του χιονιά.LOCO LOCO LOCOURA grande Τρέλα μεγάλη λέμε…..
    Δικαιολογίες με απολογία και τύψεις για τα μεγάλα σφάλματα.
    Αν ήταν δύσκολη ημέρα με 35 το πολύ 40 πόντους χιόνι θα το κρίνει ο πολίτης…
    Αν ήταν αποτελεσματικός ο μηχανισμός θα το κρίνει πάλι ο πολίτης…
    όταν κάποιος χειροκροτεί ο ίδιος τον εαυτό του σημαίνει ότι οι θαυμαστές και οι θαυμάστριες τελείωσαν.
    όταν κάποιος ρίχνει ευθύνες σαν Μπούλης στους πολίτες είναι επικίνδυνος.
    μαμά με χτύπησε αυτό το παιδάκι..μπαμπά αυτός με έβρισε….
    ακούς ακούς φταίω εγώ ο πολίτης…..τι λες ρε φίλε έτσι ξύπνησες σήμερα και σκαρφίστηκες να πεις.
    Πουλάς τους πολίτες για την ύπαρξη σου ?
    Χολή βγάζουν ? Χολή πικροχολή οι μαμακίες πληρώνονται…(Ο Μπουτάρης είπε – Εγώ φταίω , η ευθύνη είναι δική μου ..απλά θέλω να καταλάβω τι έφταιξε….). Για ένα πρωινό μποτιλιάρισμα….σε κεντρικό δρόμο.
    Μάθετε ρε παιδιά να λέτε με ειλικρίνεια ορισμένα πράγματα. Όλα για την καρέκλα και τις μελλοντικές καρέκλες. Αν δεν κάνει κάποιος δεν είναι κακό ας ασχοληθεί με άλλα πράγματα . όλη η ζωή πολιτική είναι ?
    Σε άλλη περιοχή θα ήταν νομίζω το διήμερο και όχι στα Τρίκαλα. όπως ο άλλος που πήρε τηλέφωνο από το Αγρίνιο να δίνει εντολές….τραγικές καταστάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης