"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Δημήτρη Παπαστεργίου κάντο όπως ο Κώστας Πελετίδης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η ακρίβεια που καλπάζει στην αγορά και οι ανεξέλεγκτες ανατιμήσεις στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ όπως στο ηλεκτρικό ρεύμα που ενέσκηψαν εσχάτως, αποτελούν ήδη θηλιά στο λαιμό για τις Τρικαλινές επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, που βρίσκονται στα πρόθυρα της φτωχοποίησης. 

Εν όψει και του δύσκολου χειμώνα που έρχεται, ο Δήμος Τρικκαίων οφείλει να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο συμβάλλοντας στην οικονομική ανακούφιση των πολιτών και όχι να επιβαρύνει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς με πρόσθετες χρεώσεις (ΔΕΥΑΤ), κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και αυξήσεις των Δημοτικών τελών (αδήλωτα τετραγωνικά), οδηγώντας έτσι μεγάλη μερίδα των δημοτών σε αδυναμία καταβολής των.

Οι φοροελαφρύνσεις και οι κοινωνικές πολιτικές που εφαρμόζει στα χρόνια της οικονομικής κρίσης ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Πελετίδης, πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση όπου είναι εφικτό, για το πρόεδρο της ΚΕΔΕ αλλά και για το σύνολο των Δήμων του νομού.

Κων. Κουτσονάσιος

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το χρέους του Δήμου Πάτρας αυξάνει συνεχώς…είναι εύκολο να το παίζεις λαϊκιστής Δήμαρχος, εις βάρος της επόμενης γενιάς και δημοτικών αρχών…Το ζήσαμε και στα Τρίκαλα τα προηγούμενα χρόνια και τα πληρώνουμε ακόμη…

  2. Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, τo Χρέος σ ΄αυτή τη χώρα το δημιούργησε το κόμμα που κυβερνάει και όχι ο Πελετίδης.

    • Χρέη η Ελλάδα έχει από τότε που δημιουργήθηκε. Μεταπολιτευτικά το δημόσιο χρέος κορυφώθηκε τη δεκαετία του 80 και του 2000, από εκλεγμένες κυβερνήσεις, διότι ο λαός ήθελε να περνάει καλά με πρόωρες συντάξεις, διορισμούς και φοροδιαφυγή, σε βάρος της επόμενης γενιάς. “Μαζί τα φάγαμε” με τους πολιτικούς που ψηφίσαμε.
      Το χρέος των Δήμων το δημιουργούν οι δημοτικές αρχές που ψήιφισαν οι πολίτες. Τα χρέη που δημιουργεί ο Πελετίδης, θα τα πληρώσουν οι δημότες, που τον φήφισαν και τα παιδιά τους, και τότε θα κατηγορούν τον Πελετίδη.

      • Δεν ξέρω τι φάγατε εσείς αλλά εμείς δεν φάγαμε τίποτα. Ο γελοίος(τουλάχιστον) που το είπε αυτό θα μείνει στη λήθη της ιστορίας.. Ο Λαός δικαιούται να περνάει καλά. Όσο για το χρέος καλό είναι να ψάξετε να το βρείτε στις τράπεζες των φορολογικών παραδείσων αυτού του πλανήτη και όχι στους μισθούς και τις συντάξεις. Αλλά εκεί κάνει τζίζ.

        ΥΓ: Κανένα στοιχείο για τα χρέη που δημιουργεί ο Πελετίδης έχουμε για να συγκρίνουμε με τα χρέη που αφήσαν άλλες δημοτικές αρχές ή λέμε ότι νά’ναι για να περνάει η ώρα;

        • Ο λαός πρέπει να διεκδικεί αντίστοιχα με όσα παράγει, όχι να κάνει φοροδιαφυγή και να ψηφίζει πολιτικούς που παίρνουν δάνεια για πρόωρες συντάξεις και διορισμούς, αντί για αναπτυξιακά έργα που θα αυξήσουν το ΑΕΠ κ θα δημιουργήσουν έσοδα για παροχές και αποπληρωμή των δανείων. Μεταπολιτευτικά ο λαός μας ψηφίζει λαϊκιστές με πλειοδοσία παροχών και υπονομεύει με χρέη την επόμενη γενιά.

          Τα χρέη της δημοτικής αρχής Πελετίδη, μπορεί να τα βρεις στις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου. Ήταν 44 εκ το 2014 που ανέλαβε και έγιναν 65 εκ μέχρι το 2020…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης