"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14 C
Trikala

Δημήτρης Παπαθανασίου : Μόνο ο Καΐκης κερδίζει τη δεύτερη Κυριακή τον Παπαστεργίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

“Μόνος ο Γιώργος Καίκης μπορεί να κερδίσει τον Παπαστεργίου τη δεύτερη Κυριακή” υποστήριξε σήμερα το πρωί στο ράδιο Ζυγός ο Δημήτρης Παπαθανασίου . Ο επικεφαλής της παράταξης Φυσάει Κόντρα , η οποία δεν συμμετέχει σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση αν και στις προηγούμενες εκλογές είχε λάβει ποσοστό περίπου 10% , τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας του Γιώργου Καίκη καλώντας τον “δημοκρατικό κόσμο σε αντιδεξιό μέτωπο να στηρίξει της Λαϊκή Συσπείρωση”. Σύμφωνα με τον Δ, Παπαθανασίου τις επόμενες ημέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα κείμενο στήριξης του Φυσάει Κόντρα προς την παράταξη Γιώργου Καίκη .

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυοφορείται η μεγαλύτερη εκλογική έκπληξη των αυτοδιοικητικών εκλογών σε πανελλήνιο επίπεδο.
    Πριν 3 μήνες ο νυν δήμαρχος φάνταζε ο πιο δεδομένος επόμενος δήμαρχος σε εθνικό επίπεδο.
    Ο κόσμος δείχνει να αντιλαμβάνεται την ανακολουθία της εικόνας και της αίσθησης που επιχειρείται σχεδόν να επιβληθεί με την σκληρή πραγματικότητα στην καθημερινή διαβίωση του και κυρίως με το ανύπαρκτο αποτύπωμα της νυν δημοτικής αρχής σε μέσο-μακροπρόθεσμο επίπεδο. Οι καινοτομίες αμφιβόλου χρησιμότητας και πιλοτικού χαρακτήρα ξεθώριασαν και οι πραγματικές ανάγκες φωνάζουν.
    Καίκης ή Κρεμμύδας οφείλουν να τα αναδείξουν και να κερδίσουν.

    Σημασία έχει να δείξει η κοινωνία ότι έχει αντίληψη και έπαψε πλέον να γοητεύεται από χάντρες και καθρεφτάκι.

  2. Τον κατά τ’ άλλα συμπαθή Γ. Καίκη τον έχουν νικήσει όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις πλην του Φυσάει Κόντρα!! Αυτές τις στηρίξεις νάχει ο Γιώργος..και πρώτος θα βγει!!! Vinceremos με την στήριξη του Καϊκη την 2η Κυριακή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης