"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.3 C
Trikala

Δημόσια Επιστολή προς τον κ. Σάκη Παπαδόπουλο Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Άναυδοι παρακολουθήσαμε τον κ.Παπαδόπουλο σε ενημερωτική εκπομπή να αναφέρει ότι επίσημα συζητούνταν στα οργάνου του κόμματος του και της κοινοβουλευτικής ομάδας το ενδεχόμενο επιστροφής σε Εθνικό Νόμισμα και έξοδο από την Νομισματική Ένωση.
Κ.Παπαδόπουλε πρώτα σας ρωτώ ως Έλληνας πολίτης και Δευτερεύοντος ως στελέχους του Ποταμιού.
Συμμετείχα ενεργά στη καμπάνια υπέρ του ΝΑΙ, όχι φυσικά ως εντολής κάποιας κομματική γραμμή αλλά ως  άνθρωπος που δεν θέλει η χώρα του να γίνει μια δεύτερη Βενεζουέλα.
Το καλοκαίρι του 2015 η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ο Πρωθυπουργός σε κάθε τους βήμα αναφερόταν ότι σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχει θέμα ρήξης με την Ευρωπαϊκή Ένωση και επιστροφής μας σε Εθνικό Νόμισμα.
Εσείς ο ίδιος αναπαρήγατε στην εκδήλωση του ΟΧΙ εδώ στα Τρίκαλα ακριβώς την ίδια ρητορική.
Σας ρωτώ ειλικρινά πιστεύετε στην πολιτική την οποία ασκείτε σήμερα; 
Σύμφωνα με τα λεγόμενά σας το ερώτημα ήταν ΝΑΙ η ΟΧΙ στην Ευρωπαϊκή Ένωση(;) 
Σας καλώ να ζητήσετε δημόσια συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς Μερκελιστές, Γερμανοτσολιάδες και μη πατριώτες.
Στο Ποτάμι ξέραμε πολύ καλά ότι φλερτάρετε με το ενδεχόμενο της Επιστροφής σε Εθνικό Νόμισμα και πλάνα διαχείρισης των συνεπειών στον Ελληνικό Πληθυσμό 
Σας καλώ, αφού δεν θέλετε να κρύβεστε πίσω από τα δάχτυλο σας να βγείτε και να πείτε όλη την αλήθεια, πρωτίστως στους Τρικαλινούς πολίτες και ιδιαίτερα στους νέους που έτρεχαν εκείνη τη περίοδο για εσάς και για ένα ΟΧΙ που ξέρατε ότι ήταν εξ αρχής ΝΑΙ. 
Σας Καλώ να απαντήσετε σε όλα, όχι σε εμένα μόνο αλλά σε όλους αυτούς που σε κάθε γωνιά της Ελλάδας λοιδορήθηκαν και σε έναν ολόκληρο λαό που σαστισμένα παρακολουθεί εσάς και τους ομοίους σας με ευκολία και απάθεια να αναφέρεστε σε εκείνη τη περίοδο, και να ξεπλένετε τις τότε επιλογές σας εκ του αποτελέσματος επιλέγοντας τον ευρωπαϊκό δρόμο.
Θλίβομαι ειλικρινά που αποτελείται μαύρο παράδειγμα λαϊκισμού και δημαγωγίας για τη Νέα Γενιά
Πιλάτος Παναγιώτης 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης