"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Διάκριση για τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων στα Tourism Awards 2022

lafarm

Σχετικά άρθρα

Επιβράβευση της προσπάθειας για την προβολή και προώθηση του Τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας από την κριτική επιτροπή των Tourism Awards.

Στην τελετή απονομής των Tourism Awards 2022, που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, παρευρέθηκαν ο Βασίλης Γιαγιάκος, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων και Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός για να παραλάβουν το βραβείο που απέσπασε ο Φορέας. 

Κατά τη διάρκεια της βράβευσης ο κος Γιαγιάκος, μεταξύ άλλων, δήλωσε «Η σημερινή διάκριση είναι η επιβράβευση της δουλειάς που γίνεται στον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού ο οποίος, αποτελεί την πρώτη πανελλαδικά συνεργατική δομή Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού σε επίπεδο νομού. Η Περιφέρεια, το Επιμελητήριο, οι Δήμοι του νομού, η Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου και οι επαγγελματίες του τουρισμού ενώσαμε τις δυνάμεις μας έχοντας ως στόχο την ανάδειξη της ομορφιάς, της μοναδικότητας και της αυθεντικότητας του τόπου μας. Προχωρήσαμε με κοινή στρατηγική, με επένδυση σε υψηλής ποιότητας περιεχόμενο εμπειρίας για τον ταξιδιώτη και με προωθητικές ενέργειες που στηρίζονται σε σύγχρονα ψηφιακά μέσα. Έχουμε ήδη σημαντικά μετρήσιμα αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω την κριτική επιτροπή των Tourism Awards 2022 και την Boussias Communications για τη μεγάλη τιμή. Μας δίνετε  δύναμη να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειες μας».

Ο κος Αγοραστός αφού εξήρε το έργο του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού δήλωσε «Η σημερινή βράβευση αποδεικνύει ότι όλοι μαζί μπορούμε και πετυχαίνουμε πολλά. Η Περιφέρεια δικαιώνεται για την στήριξη της δημιουργίας του Φορέα και την ενεργή συμμετοχή της σε αυτόν. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια και το έργο του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων με την συνεργασία όλων».

Η υφυπουργός Τουρισμού κα Ζαχαράκη Σοφία δήλωσε «Ο  Ενιαίος Φορέας Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων αποτελεί ένα παράδειγμα σωστού σχεδιασμού και επιτυχούς προβολής και προώθησης του τουριστικού προϊόντος μιας περιοχής, μια καλή πρακτική που μπορούν να ακολουθήσουν και άλλες περιοχές. Το υπουργείο Τουρισμού στηρίζει πρωτοβουλίες σαν αυτή που ενισχύουν τον τουρισμό μας σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο».

Στα βραβεία – θεσμός του ελληνικού τουρισμού που επιβραβεύουν τους άριστους, τους καινοτόμους, του τολμηρούς που με πάθος, ευρηματικότητα και αυθεντικότητα, συμβάλλουν στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του τόπου, ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων απέσπασε το SILVER AWARD στην κατηγορία  Destination management / Destination branding.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης