"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Διάκριση μαθητή σε διαγωνισμό ζωγραφικής

lafarm

Σχετικά άρθρα

O μαθητής Αποστόλης Τσβέτκοβιτς της Ε’ τάξης του 30ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων κατέκτησε με το έργο του την 10η θέση σε πανελλαδικό διαγωνισμό ζωγραφικής!Η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας σε συνεργασία με τους Ερευνητές της εφημερίδας ‘Η Καθημερινή’ οργάνωσε και φέτος διαγωνισμό ζωγραφικής για τη δημιουργία της επίσημης ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων της Πρεσβείας. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών και είχε ως θέμα:
«Η Μουσική των Χριστουγέννων»
Από όλες τις ζωγραφιές πανελλαδικά βραβεύονται οι πρώτες 20, με 1ο βραβείο ένα 4ήμερο ταξίδι από τις 19 έως 23 Δεκεμβρίου στο Μόναχο της Γερμανίας.
Έτσι με προτροπή και καθοδήγηση της καθηγήτριας των Γερμανικών του σχολείου, κας Σοφίας Γκιτέρσου, έλαβαν 9 μαθητές οικιοθελώς μέρος σε αυτόν τον διαγωνισμό.
Θέλουμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους και ιδιαίτερα τον μαθητή Αποστόλη Τσβέτκοβιτς γι’ αυτή του την επιτυχία.
Είναι μεγάλο επίτευγμα αν αναλογιστεί κανείς πως συμμετείχαν 2.224 παιδιά σε αυτόν!
Τα βραβευμένα έργα θα στολίσουν κατά τη διάρκεια των γιορτών τον χώρο υποδοχής του Προξενείου της Πρεσβείας.
Τα ονόματα των παιδιών που βραβεύτηκαν θα δημοσιευτούν στους «Ερευνητές» της εφημερίδας ‘Η Καθημερινή’ το Σάββατο 20.12.2014. Επίσης θα δημοσιευτούν τα 4 πρώτα σχέδια!
εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης