"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Διάλεξη για τις βλαπτικές επιπτώσεις του καπνίσματος στο 3ο Λύκειο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ημερίδα για την διακοπή του καπνίσματος περίμεναν οι μαθητές του 3ου Λυκείου Τρικάλων «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ», αλλά η κα Σοφία Γιδά Ιατρός Πνευμονολόγος, Επιμελήτρια Β’ Παθολογικής κλινικής Γ.Ν. Τρικάλων με αφορμή το κάπνισμα, που εξήγησε ότι είναι ασθένεια και θεραπεύεται και για τον λόγο αυτό υπάρχει ειδικό Τμήμα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων που βοηθά στην διακοπή του καπνίσματος. Στη συνέχεια, από τις βλαπτικές επιπτώσεις του καπνίσματος πέρασε στα οφέλη από την διακοπή του καπνίσματος, που είναι η Υγεία, η Μακροζωία και η Ομορφιά.
 Με λόγο υψηλού επιπέδου μίλησε για την Υγεία και την Ευεξία, την Μακροζωία και την Ομορφιά, που δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση αλλά και η καλλιέργεια της ψυχής. Η κα Σοφία Γιδά απέδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο, με απαιτητικό ακροατήριο όπως είναι οι μαθητές του  3ου Λυκείου Τρικάλων «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ». 
Συχνά στις διαλέξεις υπάρχουν ερωτήσεις αλλά εδώ είχαμε καταιγισμό ιδεών, στον οποίο ανταποκρίθηκε με επιτυχία η ομιλήτρια. Οι μαθητές και οι μαθήτριες έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι και τώρα έχουν άποψη επιστημονικά τεκμηριωμένη. Και αφού μορφώθηκαν, τώρα θέλουν να συμμορφώσουν και τους μεγαλύτερούς τους. Τουτέστιν, να κόψουν τον βήχα…από το κάπνισμα σε γονείς και καθηγητές… Ωραίοι καιροί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης