"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Διαβάστε στα «Μετέωρα» που κυκλοφορούν: Πληθαίνουν στην πόλη τα κενά καταστήματα

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Με κύριο θέμα τα πολλά ξενοίκιαστα καταστήματα που υπάρχουν στην Καλαμπάκα κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Όπως αναφέρεται στην έρευνα της εφημερίδας, το 30% των διαθέσιμων επαγγελματικών στεγών είναι ξενοίκιαστο, καθώς από τις 500 περίπου που υπάρχουν στην Καλαμπάκα, έχουν μείνει αδιάθετες οι 140.

Στον χαρακτήρα των Ελλήνω, όπως περιγράφονται στην ενδέκατη έκδοση της εγκυκλοπαίδειας Brittanica του 1910 αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας, ενώ όπως πάντα, στην εφημερίδα θα διαβάσετε αναλυτικά ρεπορτάζ για όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας.

Σχόλια και παραπολιτικά και αυτή την εβδομάδα με το Πολιτικό Καφενείο, τον Καταπέλτη, τον Τύπο & Υπογραμμό και τον Μαύρο Γάτο.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Χρήστος Γκερέκος, Νίκος Κατοίκος, Αρχιμ. Πολύκαρπος Βενέτης, Βασιλική Δ. Μίχου, Βασίλης Αγγέλης, Δημήτρης Γκανούλης, Εύμαιος, Χρήστος Αθ. Πίσσας, Δημήτριος Λιάος, Θωμάς Χ.Ε. Γκιάτας και Χρήστος Τσίτσαρης.

Ο Εφημέριος Διάβας, Πρωτοπρεσβύτερος π. Φώτιος Βούρλας, αναφέρεται σε τρεις άγνωστους Νεομάρτυρες του τόπου μας, τον Πολύζο από τη Διάβα, τον παπα-Κώστα από την Περιστέρα και τον Αθανάσιο από τη Θεόπετρα.

Στις συνταγές της Μαρίας Ζαΐμη-Περγαντή αυτή την εβδομάδα κέικ αμυγδάλου με χυμό λεμονιού.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά θα διαβάσετε τα εξής θέματα: Αντιγριπικός εμβολιασμός (Αλέξανδρος Καλκάνης – Στρατιωτικός Ιατρός, Πνευμονολόγος),

Γνωρίζω την επιδερμίδα μου – Β΄ μέρος (Φανή Λουτριώτη-Ζησοπούλου, Αισθητικός), Γυμναστική για παιδιά (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Ροή της ομιλίας και πώς αυτή διαταράσσεται όταν διακόπτουμε το παιδί (Δήμητρα Π. Δημητράκη – Λογοθεραπεύτρια), Φθινόπωρο: Η τέλεια εποχή για ανανέωση (Βιβή Σινάνη – Αισθητικός), Προλαβαίνοντας τη δημιουργία Μαθησιακών δυσκολιών από το Νηπιαγωγείο – Γ΄ μέρος (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Οι ευεργετικές ιδιότητες του Ελληνικού καφέ στην άνοια (Βασιλική Κέφου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος).

Στο εξασέλιδο αθλητικό ένθετο θα βρείτε αναλυτικά ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, καθώς και για τους αγώνες του κυπέλλου της ΕΠΣΤ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης