"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Διανομή εσπεριδοειδών από τους Δήμους Καλαμπάκας και Πύλης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Δήμος Καλαμπάκας ενημερώνει ότι την Τρίτη 29.11.2016 και την Τετάρτη 30.11.2016 θα προβεί σε δωρεάν διανομή πορτοκαλιών & μανταρινιών, σύμφωνα με την εφαρμογή του Κανονισμού της ΕΕ 921/2016 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών. Η διανομή των πορτοκαλιών & μανταρινιών θα γίνει:
-Στους κατόχους της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης.
-Στους ωφελούμενους του επιχειρησιακού προγράμματος Ι «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD)».
Οι ωφελούμενοι των παραπάνω προγραμμάτων κατά την παραλαβή της αντίστοιχης ποσότητας θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα παρακάτω:
-Κάρτα σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης
-Ταυτότητα
Η διανομή θα γίνει στο χώρο του Κτηνιατρείου Καλαμπάκας σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Τρίτη 29-11-2016 και ώρες 11:00 – 14:30.
Τετάρτη 30-11-2016 και ώρες  09:30 – 14:30.

Διανομή εσπεριδοειδών στο Δήμο Πύλης

Ο Δήμος  Πύλης θα προβεί στη διανομή εσπεριδοειδών  σύμφωνα με την εφαρμογή του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της  ΚΥΑ με αρ. πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Η διανομή των ανωτέρω προϊόντων θα γίνει:
-Στους κατόχους της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης.
-Στους ωφελούμενους του επιχειρησιακού προγράμματος Ι «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD)»
Οι ωφελούμενοι των παραπάνω προγραμμάτων κατά την παραλαβή της αντίστοιχης ποσότητας θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα παρακάτω.
-Κάρτα σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης.
-Αριθμό αίτησης ή την αίτηση για  τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ/ FEAD).
-Ταυτότητα
-Σακούλες, τσάντες, κ.α.
Η διανομή των πορτοκαλιών θα γίνει στην Πύλη, στο χώρο του  Κοινωνικού Παντοπωλείου (πρώην Κ.Α.Π.Η) στις 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου (ώρες από 10: 00 έως 14:00).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης