"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Δικάζεται στη Λάρισα η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 10χρονου από συμμαθητές του

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δεκαπέντε μήνες μετά την αθώωση τριών μαθητών δημοτικού σχολείου στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου για την κατηγορία του βιασμού συμμαθητή τους, η υπόθεση ήρθε πάλι στο προσκήνιο, καθώς άρχισε χθες η συζήτηση της έφεσης που είχε ασκήσει εις βάρος της πρωτόδικης απόφασης, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου, ύστερα από αίτημα της οικογένειας του φερόμενου ως θύματος.

Στο Τριμελές Εφετείο Ανηλίκων Λάρισας άρχισε χθες η συζήτηση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, για τους τρεις μαθητές, που κατηγορούνταν για την κακοποίηση σε βάρος συμμαθητή τους, που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον Οκτώβριο του 2016. Το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων είχε απαλλάξει από τις κατηγορίες τους τρεις ανήλικους.

Χθες, πρώτη ημέρα της συζήτησης, κατέθεσε ο πρώην σύζυγος και πατριός κατά τον χρόνο τέλεσης του φερόμενου βιασμού, που δήλωσε μεταξύ άλλων, πως οι πληροφορίες που είχε, ήταν αποκλειστικά από το παιδί και από κανέναν άλλον. Επίσης κατέθεσαν οι τέσσερις εκπαιδευτικοί του σχολείου εκείνη την περίοδο, οι οποίοι με επιχειρήματα που παρουσίασαν, υποστήριξαν την άποψη ότι δεν συνέβη στο σχολείο, αυτό που καταγγέλθηκε από τον 13χρονο σήμερα, φερόμενο ως θύμα.

Επίσης κατέθεσε και η ιατροδικαστής κ. Ρουμπίνη Λεονταρή, που είχε κάνει την επίμαχη ιατροδικαστική εξέταση και η οποία φέρεται να υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι επρόκειτο για μία μόνο αμυχή εις βάρος του 10χρονου τότε παιδιού, την οποία ωστόσο δεν ταυτοποίησε με τους τρεις κατηγορούμενους ανήλικους.

Το Τριμελές Εφετείο Ανηλίκων διέκοψε την συνεδρίασή του και θα την συνεχίσει στις 6 Μαΐου.

Οι τρεις μαθητές, 14 χρόνων σήμερα, κατηγορούνται εκ νέου για βιασμό από κοινού, κατ’ εξακολούθηση και επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος συμμαθητή τους, μικρότερου κατά ένα χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης