"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Διπλά ωφέλιμη η επίσκεψη του προέδρου του ΟΚΑΝΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Διπλά ωφέλιμη η σημερινή επίσκεψη του νέου προέδρου του ΟΚΑΝΑ, κ. Μιχάλη Κατρίνη στα Τρίκαλα. Αφ’ ενός συνομίλησε με τα στελέχη του Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης, αφ’ ετέρου ενημερώθηκε για το ζήτημα της ημιτελούς μονάδας του Οργανισμού.

Ο κ. Κατρίνης, τέως βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ, συνομίλησε με τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και τον βουλευτή κ. Μιχ. Ταμήλο για το θέμα της ολοκλήρωσης των έργων της μονάδας του Οργανισμού στο παλιό νοσοκομείο. Η μονάδα χορήγησης μεθαδόνης σε περίπου 40 τρικαλινούς και 30 καρδιτσιώτες που καθημερινώς μετακινούνται στη Λάρισα, έχει μείνει ανολοκλήρωτη. Ο κ. Ταμήλος παραβρέθηκε ως πρώην Δήμαρχος, καθώς η προσπάθεια είχε ξεκινήσει επί της θητείας του, ενώ ο κ. Παπαστεργίου ανέφερε στον πρόεδρο του Οργανισμού τις ελλείψεις που υπάρχει, σημειώνοντας την ανάγκη να ολοκληρωθεί το έργο. Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από την πλευρά του κ. Κατρίνη και αναμένονται οι περαιτέρω ενέργειες, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ουσιαστικά ένα οξύτατο κοινωνικό πρόβλημα. Οι κ. Παπαστεργίου και Κατρίνης, μαζί με το μέλος του ΔΣ του ΚΚΠΤ κ. Τ. Κατσιάνη και την υπεύθυνη του Κέντρου κ. Καραμπίνα, επισκέφθηκαν και τις εγκαταστάσεις του παλιού νοσοκομείο, όπου θα λειτουργήσει η μονάδα, ενώ ο Δήμαρχο ενημέρωσε και για τους χώρους υλοποίησης του προγράμματος των Δομών αντιμετώπισης της Φτώχειας.

Στα γραφεία του ΚΚΠ Τρικάλων, ο κ. Κατρίνης αναφέρθηκε εκτενώς στους νέους σχεδιασμούς και δράσεις του ΟΚΑΝΑ, όπως η συμμετοχή στο «Κοινωνικό Σχολείο». Ουσιαστικά, επρόκειτο για μια πού σοβαρή επαφή και ενημέρωση με τα στελέχη ενός Κέντρου, που αποτελεί σημείο αναφοράς εδώ και 15 χρόνια στην πόλη των Τρικάλων, με ποικιλία δράσεων και παρεμβάσεων, σε πλήθος τομέων. Η σημερινή επίσκεψη σηματοδότησε το νέο ξεκίνημα του Οργανισμού σε πιο σταθερές και με προγραμματισμό βάσεις, με σχεδιασμό για νέα προγράμματα και ολοκληρωμένο τρόπο συμμετοχής πολιτών, στη βάση και του εθελοντισμού, που ήδη προωθεί το ΚΚΠ Τρικάλων και ο Δήμος Τρικκαίων.
Από το γραφείο Τύπου

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης