"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.7 C
Trikala

Δοθηκε στην κυκλοφορία η νέα γέφυρα Πύλης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ένα σημαντικό έργο , η νέα γέφυρα του Πορταικού ποταμού εγκαινιάστηκε σήμερα το πρωί απο τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό . Ένα έργο που όπως τόνισε ο Κ. Αγοραστός ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας. 

Η νέα γέφυρα του Πορταϊκού ποταμού στην Πύλη, μήκους 210 μέτρων και πλάτους 12 μέτρων με όλα τα συνοδά έργα της πρόσβασης, είναι ένα έργο που διευκολύνει την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων και δημιουργεί ασφάλεια στις μετακινήσεις. Το έργο με τίτλο «Κατασκευή γέφυρας μετά προσβάσεων στον Πορταϊκό ποταμό επί της επαρχιακής οδού Πύλης Αγίου Βησσαρίωνα», προϋπολογισμού 4.500.000,00 € (με ΦΠΑ) περιλαμβάνει την κατασκευή γέφυρας επί της Επαρχιακής Οδού Πύλης – Αγίου Βησσαρίωνα, συνολικού μήκους 210 μέτρων και συνολικού πλάτους 12,00 μέτρων μετά των προσβάσεων για τη σύνδεση της γέφυρας και την υψομετρική προσαρμογή αυτής με το υφιστάμενο οδικό δίκτυο.

Όπως τόνισε στον χαιρετισμό του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός«δίνουμε λύση σε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων για την κατασκευή της νέας γέφυρας. Αποδεικνύουμε ότι υπάρχει και η άλλη Ελλάδα, η Ελλάδα που αντιστέκεται και προσπαθεί».

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ., Ηλίας Βλαχογιάννης, επί Νομαρχίας του οποίου σχεδιάστηκε και προωθήθηκε η νέα γέφυρα, αλλά και ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.


gefira_pilys1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης