"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.3 C
Trikala

Δουλειά έως το τελευταίο λεπτό για τους υποψηφίους του ΚΚΕ

lafarm

Σχετικά άρθρα

KKE
Χωρίς να χάνουν ούτε λεπτό, στα δύο 24ωρα που απέμειναν μέχρι την Κυριακή των εκλογών, όλοι οι υποψήφιου βουλευτές του ΚΚΕ στα Τρίκαλα , το δυναμικό του Κόμματος, φίλοι , συνεργαζόμενοι, βρίσκονται στο πόδι για να σταλεί παντού το αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα ότι στις 26 του μήνα, όσο πιο δυνατό είναι το ΚΚΕ τόσο πιο δυνατός θα είναι ο λαός.
Το πλήθος των προεκλογικών συγκεντρώσεων, περιοδειών, εξορμήσεων σε χώρους δουλειάς, συνοικίες και χωριά ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή, ωστόσο η μάχη με το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο χέρι, η δουλειά άνθρωπο τον άνθρωπο, συνεχίζεται μέχρι την τελευταία στιγμή.
Για να μη «χαρίσουμε» ανθρώπους που εκτιμούν το Κόμμα, θέλουν να το δουν ενισχυμένο, ωστόσο ταλαντεύονται ακόμα, επηρεάζονται από τη λογική του «μικρότερου κακού» που τόσα χρόνια οδηγεί το λαό κάθε φορά να επιλέγει συνεχιστή της αντιλαϊκής πολιτικής.
Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες να φτάσει παντού το μήνυμα: Δυναμώνουμε το ΚΚΕ, ισχυροποιούμε τη δική μας φωνή, τη μοναδική εγγύηση για λαϊκή αντιπολίτευση και υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων και την επόμενη μέρα των εκλογών!
Γιατί η αλήθεια , η ελπίδα , η ανατροπή είναι εδώ και είναι ΚΚΕ!
000000000000000000000000000000

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης