"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Δυναμικό «παρών» των δυνάμεων του ΚΚΕ στα Τρίκαλα – Δημήτρης Κουτσούμπας : “απαντάμε με αντεπίθεση στο σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πρόκειται για συγκέντρωση αντίστασης στις πολιτικές , που προωθούν η κυβέρνηση, η Ευρωπαϊκή Ενωση και η εργοδοσία, ανέφερε από τα Τρίκαλα ο Γ.Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας που ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση όπου έγινε η παρουσίαση του υποψηφίου περιφερειάρχη Θεσσαλίας Τάσου Τσιαπλέ , του υποψηφίου δημάρχου Τρικκαίων Γιώργου Καίκη και του υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Ρίζου Μαρούδα.

Όπως τόνισε στην ομιλία του ο κ. Κουτσούμπας «το πραγματικό ερώτημα, που μπαίνει μπροστά στον κάθε εργάτη, μπροστά στον άνεργο, τον αυτοαπασχολούμενο, το φτωχό αγρότη, είναι: Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, αυτού του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος ή θα αντεπιτεθούμε μαζικά και δυναμικά παντού, για ν’ ανοίξει επιτέλους ο δρόμος για την ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών;  Εμείς έχουμε ήδη απαντήσει αντεπίθεση! Αντεπίθεση με το ψηφοδέλτιο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας στις ευρωεκλογές. Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές».


«Απευθυνόμαστε σε όσους, παρά τις επιμέρους διαφωνίες τους ή τους διαφορετικούς προβληματισμούς τους σε κάποια θέματα, βλέπουν στο ΚΚΕ τη μοναδική δύναμη αντίστασης, οργάνωσης του λαού για ριζικές αλλαγές», σημείωσε ο Δ. Κουτσούμπας, υπογραμμίζοντας ότι «σε όλους αυτούς απλώνουμε το χέρι για να πάρουν τη θέση τους δίπλα μας και μπροστά στις εκλογικές μάχες και στο κίνημα. Για να πάρουμε πίσω όλα όσα χάσαμε, όλα όσα μπορούμε να έχουμε. Θα τα καταφέρουμε να βγούμε στο ξέφωτο». 
Χαιρετισμό στη συγκέντρωση απεύθυναν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, Ρίζος Μαρούδας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Τάσος Τσιαπλές, και ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων, Γιώργος Καΐκης.



1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης