"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Δυνατά με Θανάση Λιούτα η Καλαμπάκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Lioutas

Η επίσκεψη του υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ. Θανάση Λιούτα στην Καλαμπάκα αποτέλεσε την πιο έγκυρη, αξιόπιστη, άμεση και αντικειμενική δημοσκόπηση, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την “γαλάζια” Παράταξη… Περιόδευσε στην εβδομαδιαία λαϊκή αγορά, στα εμπορικά, στα καφενεία και τις καφετερίες. Μίλησε με παραγωγούς, μικροπωλητές, καταστηματάρχες, καταναλωτές, θαμώνες…
Όλοι ήθελαν να συναντήσουν από κοντά, ν’ ανταλλάξουν μια χειραψία, να πουν δυο κουβέντες μ’ έναν νέο πολιτικό για τον οποίον ακούν “μόνο καλά λόγια”. “Θα σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Και δεν θα μείνουμε στα λόγια…”, του έλεγαν και το εννοούσαν!!!
Lioutas
Ανάμεσα στους… απειράριθμους πολίτες που συνάντησε και δύο πρώην αυτοδιοικητικοί: ο π. δήμαρχος Βασιλικής Βάιος Ζιάκας και ο π. αντιδήμαρχος Καλαμπάκας Ηρακλής Αλμπάνης.
Πρώτος σταθμός του κ. Λιούτα το Δημοτικό Μέγαρο όπου του επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή από τον πρώτο πολίτη Χρήστο Σινάνη και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Χρήστο Παπαγεωργίου. “Είσαι νέος! Προλαβαίνεις να τρέχεις…”, είπε, αστειευόμενος, ο Δήμαρχος. “Ήμουν πάντα για τα δύσκολα! Κρατάμε Θερμοπύλες στο Κόμμα”, απάντησε με το… χαμόγελο στα χείλη ο κ. Λιούτας, ο οποίος δεν βγάζει απλώς το προεκλογικό πρόγραμμα, αλλά κάνει και… υπερωρίες!
Ο κ. Σινάνης αναφέρθηκε καταρχήν στις ελλείψεις προσωπικού. “Δεν μπορούμε να κάνουμε τα αυτονόητα. Το μόνο που θέλουμε είναι να μπορούμε να λειτουργούμε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στον Δήμο μας είναι τα Δικαστήρια. Καλούμαστε να πληρώσουμε οφειλές ύψους 1.500.000 ευρώ”.
Οι δυο άνδρες συμφώνησαν ότι “τα προβλήματα μπορούν να λυθούν χωρίς κόστος. Εκείνο που χρειάζεται είναι σχέδιο, μεθοδικότητα και σωστός προγραμματισμός”.
Lioutas
“Καλόν αγώνα και καλή επιτυχία, προσωπική και κομματική”, ήταν η… αποχαιρετιστήρια ευχή του κ. Σινάνη στον κ. Λιούτα, ο οποίος, ακολούθως, μετέβη στις Δημοτικές Υπηρεσίες.
Δεν παρέλειψε, τέλος, να κάνει ένα πέρασμα από την πιάτσα των ταξί. Στο πλευρό του κ. Λιούτα η σύζυγός του, Νίκη Παπαγεωργίου δικηγόρος, ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Κολίτσας, όπως και συνεργάτες του Πολιτικού Γραφείου που λειτουργεί στην Καλαμπάκα όπου δέχθηκε πολλούς ψηφοφόρους της περιοχής, οι οποίοι του μετέφεραν ξεκάθαρο μήνυμα νίκης…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης