"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.8 C
Trikala

“Δυο λαλούν και τρεις χορευουν” στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Γιώργος Κόσσυφας θα προταθεί από την ΔΑΚΕ για την προεδρεία του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων σε μια προσπάθεια να εξευρεθεί λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί , με την αδιαλλαξία των παρατάξεων , στη συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης.

Kossifas

 

Επτά [7] έδρες η ΔΑΚΕ , 5 έδρες η ΑΣΚΕ και δύο [2] οι έδρες της ΔΑΣ με τον Γιώργο Κόσυφα – φίλα προσκείμενο στο πολιτικό γραφείο του Ηλία Βλαχογιάννη –  να “ψάχνει” για μία ψήφο η οποία θα του δώσει και την πλειοψηφία .

Εν τω μεταξύ οι αντεγκλήσεις μεταξύ της ΔΑΚΕ και της ΑΣΚΕ συνεχίζονται ,”Σκρεκάκια” και “Λιουτάκια” αποκαλούνται μεταξύ τους [ εννοώντας τα πολιτικά γραφεία που τους στηρίζουν ] .καμία συνεννόηση μέχρι στιγμής με την παράταξη της ΔΑΣ να παρακολουθεί από απόσταση τα τεκταινόμενα.

 

Αν και σ΄αυτή την συνεδρίαση δεν βρεθεί λύση το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων θα πάρει τον δρόμο προς τις κάλπες – πρωτόγνωρο για εργατικό κέντρο , για την ανάδειξη μέσω εκλογών της νέας διοίκησης.

Δυστυχώς , σε μια εποχή που θα έπρεπε να “τρίζουν τσιμέντα” …λόγω της σκληρής αντιλαϊκής πολιτικής οι εργατοπατέρες των Τρικάλων περί άλλων τυρβάζουν .

Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου απαρτίζεται από τους: Γιώργο Κόσσυφα, Γιάννη Οικονόμου, Βασίλη Κρανιά, Ελένη Μάντζιου, Θεόδωρο Παχή, Γιώργο Παπαζήση από τη ΔΑΚΕ. Μιχάλη Μαντέλλα, Παναγιώτη Διαμαντόπουλο, Ευθύμιο Μπούγλα, Νίκο Μπαλατσούκα, Αθανάσιο Αγγέλη από την ΑΣΚΕ και Γιώργο Λιατίφη και Π. Τσίγκα από τη ΔΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης