"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Δυο στοιχήματα και μία πρόκληση για το Δήμαρχο Πύλης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Kώστας Κουτσονάσιος

Περιοδεία στα ορεινά χωριά των πρώην Καποδιστριακών Δήμων Αιθήκων και Πινδέων πραγματοποίησε τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου ο άρχοντας του Δήμου Πύλης και απόλυτος κυρίαρχος του αυτοδιοικητικού χάρτη της περιοχής κ. Κώστας Μαράβας.


Η αμεσότητα που διέπει τις σχέσεις του με τους δημότες και το επικοινωνιακό χάρισμα που χαρακτηρίζει τον επί σειρά ετών Δήμαρχο, εντυπωσίασαν τους ετεροδημότες αλλά και τους επισκέπτες των παραθεριστικών προορισμών που περιόδευσε.


Το επόμενο πάντως διάστημα ο πολύπειρος αυτοδιοικητικός καλείται να επιλύσει μαζί με τη Κυβέρνηση το γόρδιο δεσμό της λειτουργίας του φράγματος της Μεσοχώρας, αλλά και να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση της Εθνικής οδού Τρικάλων – Άρτας( τμήμα Γέφυρα Αλεξίου – Αρματολικό), ένα έργο για το οποίο πριν ολίγων μηνών έκανε παρέμβαση στον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών κ. Κ. Καραμανλή η τοπική Βουλευτής κα. Κ. Παπακώστα. 


Από την άλλη επίσης, η μεγάλη πρόκληση που θα αντιμετωπίσει προσεχώς, είναι να αντισταθεί στη μεθόδευση ξένων και εγχώριων “τυχοδιωκτικών” συμφερόντων που επιθυμούν διακαώς να γεμίσουν την οροσειρά της Πίνδου με ανεμογεννήτριες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης