"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.8 C
Trikala

Δυσφορία για την «συρροή» κυβερνητικών στελεχών στον εμβολιασμό

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δυσφορία για την «συρροή» κυβερνητικών στελεχών στον εμβολιασμό, η οποία προκάλεσε και την αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου, εξέφρασε η Αριστοτελία Πελώνη , αποκαλύπτοντας πως μπαίνει «stop» στην συμμετοχή τους.

«Πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Τα κυβερνητικά στελέχη που εμβολιάστηκαν μέχρι σήμερα ,είναι τα κυβερνητικά στελέχη που βρίσκονται σε κρίσιμα πόστα προτεραιότητας για τη λειτουργία της κυβέρνησης. Προφανώς υπάρχουν κρίσιμες λειτουργίες που δεν μπορούν να μπουν στον αυτόματο πιλότο.  Σας θυμίζω την περίπτωση του κυρίου Πλακιωτάκη που νόσησε ,σκεφτείτε ότι το υπουργείο Ναυτιλίας θα μπορούσε να ήταν ακυβέρνητο για πολύ μεγάλο καιρό αν δεν είχε αναρρώσει» είπε αρχικά η κ. Πελώνη,  μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90.1 FM.

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος συνέχισε λέγοντας πως οι υπόλοιποι που βρίσκονταν στην λίστα «θα εμβολιαστούν με την σειρά τους σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει δώσει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών για όλο τον πληθυσμό». Η κ. Πελώνη σημείωσε ότι το Μέγαρο Μαξίμου αποδοκιμάζει και τις πανηγυρικές αναρτήσεις υπουργών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή των εμβολιασμό τους.

Η διεύρυνση της λίστας με τους κατ΄ εξαίρεση εμβολιασθέντες, όπως και το θέαμα γνωστών και άγνωστων στο ευρύ κοινό αξιωματούχων που αναρτούσαν φωτογραφίες τους από τα κέντρα εμβολιασμού, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μεγάλο μέρος των οποίων αντέδρασε με αρνητικά σχόλια, καθώς δεν ήταν λίγοι οι πολίτες που θεώρησαν ότι «έγινε κατάχρηση και ορισμένοι με το πρόσχημα του παραδείγματος έκαναν επίδειξη της εξουσίας τους».

Το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε στην κοινή γνώμη δεν άφησε ανεκμετάλλευτο η αντιπολίτευση και με προεξάρχοντα τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα επιτέθηκε στην κυβέρνηση, γενικεύοντας την κριτική κατά της κυβέρνησης με τον ισχυρισμό ότι επιχείρησε να καρπωθεί πολιτικά οφέλη από την έλευση του εμβολίου και την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εμβολιάστηκαν στελέχη που βρίσκονται σε θέσεις που αφορούν κρίσιμες λειτουργίες του κράτους….

    Γελάνε και οι πέτρες με την προσπάθεια κάλυψης των απαράδεκτων πολιτικάντιδων

    Ντροπή για τη χώρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης