"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Δυό μέτρα και δύο σταθμά από τους δημότες-Του Κώστα Κουτσονάσιου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έντονη κριτική δέχτηκε ο πρόσφατος κυβερνητικός ανασχηματισμός στα πολιτικά πηγαδάκια της πόλης, συνοδευόμενος επίσης από αυστηρή αξιολόγηση των πρώην και νυν υπουργών.


Την ίδια ώρα στο απυρόβλητο των δημοτών παραμένουν οι “αναδομήσεις” των Δήμων του νομού(παρεμπιπτόντως αποτελούν συνήθως τους μεγαλύτερους εργοδότες στη περιοχή τους), που πάντα επιλέγουν τους Αντιδημάρχους και τους Προέδρους των Δημοτικών Επιχειρήσεων με τη λογική του “rotation”. 


Όλοι δηλαδή οι εκλεγμένοι δημοτικοί η ακόμη και περιφερειακοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης, – αφού το ίδιο συμβαίνει στο Β` βαθμό αυτοδιοίκησης -, με τη σειρά που έχει καθοριστεί από την αρχή της θητείας, αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης ανεξαρτήτων προσόντων και γνώσεων.


Τη πραγματικότητα αυτή που δυστυχώς έχει καταστεί εθιμικό δίκαιο στους θεσμούς της αυτοδιοίκησης, περιέγραψε με τα μελανότερα χρώματα τέως Δήμαρχος της περιοχής στο άκουσμα των νέων Αντιδημάρχων στο Δήμο του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι : “Αυτοί δεν μπορούν να διευθύνουν ούτε περίπτερο στα χωριά τους”. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης