"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Δωρεάν σεμινάρια για εμπόρους και στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στα θρανία… χωρίς κανένα κόστος μπορούν να κάτσουν ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι εμπορικών επιχειρήσεων για σεμινάρια που αφορούν στον τρόπο οικονομικής διαχείρισης των εταιρειών τους, τον εντοπισμό ευκαιριών, την πρόσληψη προσωπικού κ.λπ.

Για την ακρίβεια, η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου διοργανώνει την 7η Φάση Προγραμμάτων Δια Βίου Εκπαίδευσης «ΕΡΜΕΙΟΝ 2». Η περίοδος υλοποίησής τους είναι από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο.

Αναλυτικά το «ΕΡΜΕΙΟΝ 2» περιλαμβάνει δύο προγράμματα διάρκειας 75 και 50 ωρών. Στο πρώτο πρόγραμμα οι 30 ώρες καλύπτονται από διδασκαλία στην αίθουσα και οι 45 ώρες διαμέσου διαδικτύου, ενώ στο δεύτερο οι 20 ώρες καλύπτονται από διδασκαλία στην αίθουσα και οι 30 ώρες διαμέσου διαδικτύου.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής έχουν έμποροι (εργοδότες και αυτοαπασχολούμενοι), εργαζόμενοι εμπορικών επιχειρήσεων και λοιποί ενδιαφερόμενοι για δια βίου εκπαίδευση (π.χ. υποψήφιοι έμποροι επιχειρηματίες).

Αναλυτικά τα προγράμματα των 75 ωρών ανά θεματική ενότητα και περιοχή όπου θα πραγματοποιηθούν είναι:

  • «Στελέχωση και διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού της εμπορικής επιχείρησης», Θεσσαλονίκη και Πειραιά.
  • «Ρωσική εμπορική ορολογία» στα Χανιά
  • Τα προγράμματα των 50 ωρών ανά τίτλο και πόλη όπου θα πραγματοποιηθούν είναι:
  • «Χρηματοοικονομική διαχείριση εμπορικών επιχειρήσεων» σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Κατερίνη, Αθήνα, Πειραιά και Κιλκίς.
  • «Λογιστικά θέματα εμπορικής επιχείρησης» σε Πύργο και Αλεξάνδρεια.
  • «Φορολογικά θέματα εμπορικής επιχείρησης για μη ειδικούς» σε Ρόδο, Πάτρα, Τρίκαλα και Πειραιά.
  • «Πώς λειτουργούν οι αγορές; Ευκαιρίες και εμπόδια για τις εμπορικές επιχειρήσεις» σε Καρδίτσα, Ορεστιάδα, Μέγαρα, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Αλεξάνδρεια και Θεσσαλονίκη.
  • «Κατάρτιση και υλοποίηση οικογενειακού προϋπολογισμού» σε Ορεστιάδα και Τρίκαλα.
  • «Συναλλαγές καταναλωτικής πίστης και εμπορικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις» σε Λάρισα, Βόλο, Θεσσαλονίκη και Αλεξάνδρεια.

Οι συμμετέχοντες στα Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης της ΕΣΕΕ δεν θα έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση.

Επισημαίνεται πως οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή και δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, δεδομένου ότι τμήμα της εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί μέσω ειδικής διαδικτυακής εκπαιδευτικής εφαρμογής (e-learning).

Αιτήσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνονται έως τη συμπλήρωση τμημάτων (20-25 εκπαιδευόμενοι ανά τμήμα) και το αργότερο έως και την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014.

Τρόποι υποβολής αιτήσεων

  • Μέσω της φόρμας από την ιστοσελίδα www.ermeion.esee.gr.
  • Μέσω e-mail στην ηλ. διεύθυνση: ermeion2@esee.gr με θέμα: «Αίτηση συμμετοχής σε Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης – ΕΡΜΕΙΟΝ 2» και επισυνάπτοντας συμπληρωμένο το Εντυπο της Αίτησης Συμμετοχής.
  • Μέσω ταχυδρομείου ή ιδιοχείρως στην έδρα της ΕΣΕΕ (γραφείο HELPDESK προγράμματος ΕΡΜΕΙΟΝ 2, Μητροπόλεως 42, TΚ 10563, Αθήνα), σε φάκελο με ένδειξη «Αίτηση συμμετοχής σε Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης – ΕΡΜΕΙΟΝ 2».

Ενδεικτική ημερομηνία έναρξης των προγραμμάτων είναι η 6η Οκτωβρίου 2014.

  • Πού θα απευθυνθώ
    Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα στελέχη του γραφείου Help Desk του προγράμματος ΕΡΜΕΙΟΝ 2 (τηλ.: 210 3259236-7, e-mail: ermeion2@esee.gr) ή στο site: www.ermeion.esee.gr

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΩΝΑΣ
ΕΘΝΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης