"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.1 C
Trikala

Rapid tests σε εκπαιδευτικούς σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα το Σαββατοκύριακο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πρωτοβουλία για τη διενέργεια Rapid Tests σε όλους τους εκπαιδευτικούς που το επιθυμούν αλλά και στο προσωπικό (γραμματειακή υποστήριξη, καθαριότητα, φύλαξη κ.α.) των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αναλαμβάνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας προκειμένου να πραγματοποιηθεί σε συνθήκες ασφάλειας η επαναλειτουργία  των σχολικών μονάδων από την Δευτέρα 11-01-2021.

Το πρόγραμμα των δωρεάν Rapid Tests  στα σχολεία στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

-Δήμος Τρικκαίων (Σάββατο 09/01/2021 και Κυριακή 10/01/2021 από 9  π.μ. έως  12 μεσημέρι) Παλιά Ζωαγορά

-Δήμος Καλαμπάκας (Σάββατο 09/01/2021 από  9 π.μ. έως  12 μεσημέρι) 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας

Σημειώνεται  ότι οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εξεταστούν σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω Κέντρα Διενέργειας Rapid Tests, ανεξαρτήτως του χώρου διαμονής η εργασίας τους.

Για την μετάβαση στο χώρο, είναι απαραίτητο να στείλουν  μήνυμα μετακίνησης  με κωδικό 1 στο 13033, να έχουν μαζί τους  αστυνομική  ταυτότητα,   έγγραφο που να αποδεικνύει  την επαγγελματική τους ιδιότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Κατά την παραμονή στον χώρο διενέργειας των test  τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19, όπως αυτά έχουν οριστεί από την Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας και τον ΕΟΔΥ.

Τα δωρεάν rapid tests θα γίνουν σε όλους του Δήμους της Περιφέρειας Θεσσαλίας το Σάββατο και την Κυριακή 9 και 10 Ιανουαρίου. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης