"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Είναι ώρα να μιλήσουμε σοβαρά …πολύ σοβαρά !! -Του Δημήτρη Πετσέτα

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Όταν είμαστε μικροί και άπειροι, ίσως νομίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα.

Μεγαλώνοντας όμως, βλέπουμε ότι κάποια πράγματα είναι πάνω από τις δυνατότητές μας…

Π.χ. εγώ, δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω άλτης του ύψους και να φιλοδοξώ ότι μπορώ να πετύχω επιδόσεις παραπλήσιες με αυτές των πρωταθλητών, αφού – όσο και αν είχα προπονηθεί, όση ντόπα και αν είχα πάρει – δεν διαθέτω τα απαραίτητα φυσικά προσόντα (με ανάστημα 1,82m δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό που μπορούν κάποια παιδιά, που έχουν ανάστημα πάνω από 2m).

Χρησιμοποιώντας λοιπόν τη λογική και τις εμπειρίες μας, αφήνουμε αυτά που δεν μπορούμε να κάνουμε και, όταν πρόκειται για κάποιο χόμπι, ασχολούμαστε με αυτό χωρίς να τρέφουμε αυταπάτες ότι μπορούμε να γίνουμε μεγάλοι και τρανοί.

Φαντάζομαι ότι θα έχετε καταλάβει με ποια αφορμή τα έγραψα όλα αυτά…

Και, επειδή δεν μου αρέσει να βάζω κουίζ και να μιλάω με γρίφους, το ξεκαθαρίζω: κύριε Τσίπρα, αποδείξατε πολλές φορές ότι είστε πολύ λίγος για να ασκήσετε τόσο υψηλά καθήκοντα, όπως είναι αυτά που αναλάβατε.

Δεν θα πω ότι σας λείπουν πολλά, είναι πιο σωστό να πω ότι δεν έχετε τίποτα από όσα χρειάζονται για να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις απαιτήσεις, ειδικά σε μία τόσο δύσκολη και ευαίσθητη περίοδο.

Μετά και από τη χτεσινή σας ομιλία στο υπουργικό συμβούλιο, αποδείξατε ότι δεν έχετε ούτε τη στοιχειώδη ευθιξία, για να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να παραιτηθείτε.

Το μόνο που διαθέτετε σε υπερθετικό βαθμό είναι η αλαζονεία και η ευχέρεια να λέτε ψέματα, τα οποία – δυστυχώς για όλους μας – υπήρξαν πολλοί που τα πίστεψαν και υπάρχουν αρκετοί που τα πιστεύουν και σας στηρίζουν ακόμα.

Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να συνεχίσετε το καταστροφικό σας έργο, η άμεση παραίτηση υμών και της κυβέρνησης είναι το μοναδικό θετικό που μπορείτε πλέον να προσφέρετε στην Ελλάδα και στους Έλληνες.

Τολμήστε το… θα αποκτήσετε ένα σοβαρό ελαφρυντικό για εσάς και για την κυβέρνησή σας.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άρθρο Δ.Πετσέτα
    Συγχαρητήρια γιά το άρθρο σας,καλήτερα δεν θα μπορούσα να γράψω.
    Δυστυχώς αυτοί είμαστε,ξερόλες,κόλακες και επιδεξίες που με λίγα εκατοστά αφρολέξ στα παπούτσια θα μπορούσαμε να φθάσουμε στο άλμα ύψους τον πραγματικό αθλητή.
    Δυστυχώς ο Ελληνικός λαός παραπλανήθηκε γιά άλλη μία φορά.
    Κάποτε ρωτήσαν τον Κολοκοτρώνη “γιατί σπάνε τα τσουκάλια; και ο γέρος του Μωριά απάντησε “τέτοιο χώμα τέτοια τσουκάλια κάνει”.
    Ευχαριστώ

    • Ευχαριστώ πολύ… Μακάρι να αλλάξουμε το χώμα, δηλαδή τους εαυτούς μας, και να φτιάξουμε άλλα τσουκάλια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης