"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.4 C
Trikala

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Συνεχίζεται δυναμικά η διείσδυση του φυσικού αερίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον των καταναλωτών για τη μετάβασή τους στη χρήση του φυσικού αερίου, καθώς η ανάπτυξη της αγοράς συνεχίζεται με ραγδαίο ρυθμό στις περιοχές Αδείας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ και το 2022. Παρά τις προκλήσεις που διαμορφώνονται εν τω μέσω της εξελισσόμενης ενεργειακής κρίσης, η διαχρονική εμπιστοσύνη των καταναλωτών στο φυσικό αέριο και τον Διαχειριστή αποτυπώνεται στα επιχειρησιακά αποτελέσματα της Εταιρείας.

Μόνο κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους, οι ενεργοποιήσεις καταναλωτών της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στη Θεσσαλονίκη και στη Θεσσαλία ανήλθαν σε 6.057, σημειώνοντας αύξηση κατά 24,6% σε σχέση με τον προϋπολογισμό και κατά 13,3% σε συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα του 2021. Ομοίως, οι συνολικές διανεμηθείσες ποσότητες φυσικού αερίου του τετραμήνου ανήλθαν σε ~ 296,8 εκατ. κ.μ αυξημένες κατά 3% συγκριτικά με τον προϋπολογισμό και κατά 5,4% σε σχέση με το πρώτο τετράμηνο του προηγούμενου έτους.

Με την ίδια δυναμική η ΕΔΑ ΘΕΣΣ συνεχίζει την υλοποίηση του επενδυτικού της προγράμματος για το έτος 2022 σύμφωνα με τον προγραμματισμό της. Η Εταιρεία διευρύνει τη χρήση του φυσικού αερίου στις περιοχές της Αδείας κατασκευάζοντας σύγχρονες υποδομές στη βάση τεχνοοικονομικών παραμέτρων, που εγγυώνται την ασφάλεια των υποδομών, τη βιώσιμη ανάπτυξη του δικτύου και τη συγκράτηση των ρυθμιζόμενων χρεώσεων διανομής.

Η απόκτηση των νέων συνδέσεων πραγματοποιείται χωρίς την καταβολή Τελών Σύνδεσης από τους καταναλωτές, καθώς σε συνέχεια πρότασης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, η Ρυθμιστική Αρχή παράτεινε τη  σχετική Απόφαση για την παροχή 100% έκπτωσης έως 30/06/2022. Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα κατά τόπους Γραφεία Εξυπηρέτησης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ. Επίσης, μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 11 150 ή να επισκέπτονται την εταιρική ιστοσελίδα www.edathess.gr

Παρακολουθείστε τη νέα τηλεοπτική καμπάνια εδώ:

ΕΔΑ ΘΕΣΣ | Τηλεοπτικό Spot 2022

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης