"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Εθνική Μπάσκετ με Αμαξίδιο: Και άνοδος και χρυσό μετάλλιο στη Σόφια!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Ελλάδα επικράτησε με 54-44 της Σερβίας στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Division C) Μπάσκετ με Αμαξίδιο, που έλαβε χώρα στην Σόφια και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο!

Αν είναι όνειρο μη μας ξυπνάτε… Η αλήθεια είναι πως το μοναδικό “όνειρο” στη Σόφια της Βουλγαρίας ήταν η Εθνική Ελλάδας.

Ένα όνειρο που… ζήσαμε, καθώς με τη νίκη (61-57) στον ημιτελικό της Παρασκευής (2/8) επί της Πορτογαλίας ανέβηκε στην Division B, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο σημερινό τελικό με τη Σερβία.

Κι όμως η ομάδα μας δεν αρκέστηκε σε αυτό. Ήθελε το χρυσό μετάλλιο και το κατέκτησε πανάξια! Κι αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία, από τη στιγμή που ξεκίνησε το άθλημα στη χώρα μας!

Η Εθνική μας, αλλά και η Σερβία έπαιξαν χωρίς ιδιαίτερο άγχος στον τελικό, αφού είχαν εξασφαλίσει την άνοδό τους στη Β’ κατηγορία (Division B) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ με Αμαξίδιο.

Κορυφαίος παίκτης της Εθνικής μας ήταν ο αρχηγός Γιώργος Μακρής, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 28 πόντους, 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 κλεψίματα και 1 τάπα σε 40 λεπτά συμμετοχής!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ελλάδα είχε νικήσει ξανά την Σερβία με 61-53 την Πέμπτη (1/8), στη φάση των ομίλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης